Køkkenarmaturer - vandhaner til køkkenet

Trænger det gamle køkkenarmatur til at blive skiftet ud? Eller er det blevet tid til at give køkkenet en renovering? Hvis du leder efter et nyt køkkenarmatur, er VVSdeluxe det helt rigtige sted at lede. Vi har et stort udvalg af forskellige armaturer, og der vil helt sikkert også være et, der passer til dig og dit køkken.

Aktive filtre

1.480,00 kr.

Paffoni Chef køkkenarmatur med udtræksslange. Armaturet kan veksle mellem to spraystråler, som reguleres via knappen på hanen.

Armaturet leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber. 

1.270,00 kr.

Paffoni Red køkkenarmatur med udtræksslange. Armaturet kan veksle mellem to spraystråler, som reguleres via en knap på hanen.

Armaturet leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

2.465,00 kr.

Elle køkkenarmatur med fjeder-slange. Armaturet kan veksle mellem to spraystråler, som reguleres via en knap på hanen.

Armaturet leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

1.565,00 kr.

Paffoni Stick køkkenarmatur med fjeder-slange i krom og pindegreb. Armaturet kan veksle mellem to spraystråler, som reguleres via en knap på hanen.

Armaturet leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

Miljøbilledet er vist med et andet greb.

2.165,00 kr.

Moderne Elle køkkenarmatur fra Paffoni i firkantet stil. 

Armaturet leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

2.025,00 kr.

Level Køkkenarmatur. Leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

Hele kroppen drejes med rundt, hvis man ønsker at føre tuden til siden eller over til noget andet.

1.560,00 kr.

Hansgrohe focus køkkenarmatur med svingbar udtrækstud. Den magnetiske MagFit bruserholder lader udtræksbruseren glide let og lydløst tilbage i tuden efter brug. Armaturet kan veksle mellem en normal stråle og en brusestråle, som reguleres via en knap på hanen. Funktionelt og brugervenligt greb, som nemt kan betjenes med én hånd.

Armaturet har hurtig antikalkfunktion på perlatoren, og det er derfor muligt at nuldre kalkrester af, uden at noget skal skilles ad.

Armaturet leveres med fleksible tilslutningsslanger med 3/8 omløbere.

540,00 kr.

Oras Saga køkkenarmatur med svingtud samt fleksible tilslutningsslanger G3/8". Køkkenarmaturet er udført i slankt design, som passer ind ethvert køkken. Armaturet er udstyret med en gennemtestet indmad, der giver en lang levetid. Forkromet

805,00 kr.

Køkkenarmatur med Eco-kartouche og koldstart. Eco flow op til 9l/min. Tudens svingradius er forindstillet til 100° (kan begrænses til 40°/80°). Indbygget begrænsning af temperatur og vandmængde. 

1.045,00 kr.
 • Koldstart.
 • Soft Closing og keramisk kartusche.
 • Høj buet C-svingtud 60°, 85°, 110° eller 360°.
 • 233 mm fremspring.
 • Indbygget temperatur- og flowbegrænser.
 • Eco Flow (energi- og vandbesparende perlator).
 • Flexible tilslutningsslanger.
1.045,00 kr.
 • EcoSafe® armatur til køkkenvask.
 • Koldstart.
 • Soft Closing og keramisk kartusche.
 • Høj buet J-svingtud 60°, 85°, 110° eller 360°.
 • 233 mm fremspring.
 • Indbygget temperatur- og flowbegrænser.
 • Eco Flow (energi- og vandbesparende perlator).
 • Flexible tilslutningsslanger.
595,00 kr.
 • GROHE SilkMove® 35 mm keramisk patron
 • GROHE CoolTouch®
 • Integreret temperaturbegrænser
 • GROHE StarLight® krom finish
 • Indstillelig volumenbegrænser
 • Fleksible tilslutningsslanger 3/8"
Viser 1-64 af 64 element(er)

Central del af køkkenet

Køkkenarmaturet er nok en af de ting, der bruges oftest i køkkenet. Det er en helt central del af køkkenets interiør. Armaturet bruges igen og igen, både ved opvask og madlavning, og det er derfor vigtigt, at du vælger et armatur, der fungerer.

Dit nye armatur skal passe til både din indretning, men også til dit behov. Armaturet skal gerne være både funktionelt og praktisk, så du kan bruge det til det, du har behov for. Derudover skal det også være af god kvalitet, så du nemt kan bruge det igen og igen uden at være bange for, at det næste gang holder op med at fungere. Og så må det jo også gerne være et flot armatur, så det bliver en fryd for øjet.

Du tænker måske, at det kun er stuen eller soveværelset, hvor du kan få lov til at sætte dit personlige præg på indretningen. Men også i køkkenet kan du få lov til at vise din personlige stil gennem farver, former, materialer og udstyr. Et lækkert og funktionelt køkkenarmatur er blot en af mange måder, hvorpå du kan sætte dit eget præg på indretningen.

Lækre designs og skønne priser

Her på siden kan du finde vores lækre køkkenarmaturer fra kvalitetsbevidste producenter. Du finder både produkter fra GROHE, Hansgrohe, Paffoni og mange flere. Vores priser er skarpe, og du kan helt sikkert finde dit næste armatur til køkkenet i vores sortiment.

Hvad enten du har en moderne eller traditionel stil hjemme i dit køkken, så har vi armaturet til dig. Hvis du leder efter et armatur, der vil passe perfekt til den moderne indretning, kan du prøve at give Elle-modellen fra Paffoni et kig. Elle-modellen fås i et stiligt design og med skarpe linjer, der passer perfekt til den moderne stil. Er du mere til de klassiske armaturer, som du kender dem, kan SAGA-modellen fra ORAS være noget for dig. Vil du i stedet gerne køre en mere retro stil i dit køkken, så vil IRIS fra Paffoni være et fantastisk bud. Køkkenarmaturet tilføjer dit køkken det helt rigtige vintage udtryk, der fuldender looket.

Vi har også de smarte Quooker-armaturer, der giver dig mulighed for at få kogende vand direkte fra vandhanen. Du kan finde flere forskellige Quooker-modeller, så der er også en, der passer til dit køkken. Uanset hvilket udtryk du gerne vil have i køkkenet, er vi sikre på, at du nok skal finde et nyt køkkenarmatur her hos os.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort:       og