Køkkenarmaturer - vandhaner til køkkenet

Trænger det gamle køkkenarmatur til at blive udskiftet? Eller er tiden inde til at give køkkenet en renovering? Hos VVS Deluxe har vi et stort udvalg af forskellige køkkenvandhaner i høj kvalitet.

Mangler du hjælp til at finde det bedste køkkenarmatur til dit behov, gennemgår vi hurtigt materialerne og funktionerne nederst på siden.

Aktive filtre

1.600,00 kr.

Paffoni Stick køkkenvandhane. Leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 40 cm med 3/8" omløber. 

Utroligt praktisk vinduesarmatur i høj kvalitet fra den italienske producent Paffoni, Armaturet har den praktiske egenskab at det kan monteres foran et vindue som åbner indad – dette er typisk for etage byggeri. Ofte kan man kun åbne vinduet indtil det støder på armaturet ved køkkenvasken, dette armatur kan lægges ned parallelt med bordpladen eller ned i køkkenvasken imens vinduet er åbent og sørger derfor for fuld udnyttelse af indadvendte vinduer. 

minimumshøjde fra bordkant og til vindueskant er 76mm

1.400,00 kr.

Paffoni New STICK køkkenvandhane krom. Leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber. 

Denne stilrene vandhane er ideel til ethvert køkken. 

1.730,00 kr.

Paffoni Sly køkkenarmatur med udtræk i krom. Leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

Den fleksible slange på en køkkenvandhane med udtræk, gør det nemt at spule vasken, eller hvad der er behov for. 

2.605,00 kr.

Paffoni Stick køkkenarmatur med fjeder-slange i krom og pindegreb. Armaturet kan veksle mellem to spraystråler, som reguleres via en knap på hanen.

Armaturet leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

Miljøbilledet er vist med et andet greb.

2.905,00 kr.

Paffoni Light vandhane med udtræk og sort fjeder-slange. Dette køkkenarmatur med udtræk kan veksle mellem to spraystråler, som reguleres via en knap på hanen.

Køkkenvandhane leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

1.805,00 kr.

Paffoni Light køkkenarmatur med udtræk i krom.

Under udtrækshanen findes en knap til skift mellem de 2 stråler. Den her køkkenvandhane med udtræk leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

1.135,00 kr.

Paffoni Ringo Køkkenvandhane med høj 24 mm tud. Leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber. Mulighed for at låse tuden således at den forbliver inden for vaskens område. 

En Ringo vandhane fås i forskellige farver. 

1.640,00 kr.

Paffoni Sly køkkenvandhane. Leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

En vandhane i krom til ethvert køkken. 

1.660,00 kr.

Paffoni Quattro køkkenvandhane. Leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber. 

Denne stilrene vandhane er ideel til ethvert køkken. 

1.570,00 kr.

Paffoni Berry Køkkenarmatur. Leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber. 

Den stilrene køkkenvandhane fra Paffoni er både funktionel og ideel til at skabe en helhed i det moderne køkken.  

1.600,00 kr.

Light Køkkenvandhane. Leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

En Paffoni vandhane er et kvalitetsbevidst valg, fordi du får høj funktionalitet og et stilrent udtryk. 

930,00 kr.

Paffoni Green Køkkenarmatur. Leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

Vandhane, som passer ind i ethvert hjem, og det er nemt at regulere temperaturen på vandet. 

1.230,00 kr.

Paffoni Red køkkenvandhane. Leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

Den stilrene vandhane passer ind i alle køkkener. 

1.455,00 kr.

Paffoni Candy højt køkkenarmatur. Leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

Det er en vandhane, som passer ind i ethvert køkken, uanset stil og størrelse. 

750,00 kr.

Paffoni Iris køkkenvandhane i retro i krom. Leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

Denne vandhane i retrostil passer ind i det moderne køkken. 

2.145,00 kr.

Paffoni Chef vandhane med udtræk. Et køkkenarmatur, der kan veksle mellem to spraystråler, som reguleres via knappen på hanen.

Køkkenvandhane, som leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber. 

1.735,00 kr.

Chef Køkkenarmatur

Leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

Stilren køkkenvandhane med høj funktionalitet og i et flot design. 

1.845,00 kr.

Paffoni Red køkkenarmatur med udtræksslange. Armaturet kan veksle mellem to spraystråler, som reguleres via en knap på hanen.

Armaturet leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

3.480,00 kr.

Elle køkkenvandhane med fjeder-slange. En moderne vandhane kan veksle mellem to spraystråler, som reguleres via en knap på hanen.

Køkkenarmatur med udtræk leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

2.850,00 kr.

Level Køkkenarmatur i krom. Leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

Hele kroppen drejes med rundt, hvis man ønsker at føre tuden til siden eller over til noget andet.

Det er en køkkenvandhane i et minimalistisk design, som passer ind i et

3.605,00 kr.

Moderne Elle køkkenarmatur fra Paffoni i firkantet stil. 

Den flotte vandhane leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8" omløber.

Viser 1-21 af 49 element(er)

Hos VVSdeluxe er det rene og stilfuldt design vigtigt, og vi går op i de små detaljer, der skaber sammenhæng og giver en luksuriøs følelse. Og fremfor alt, at produkterne kan bruges af alle og i alle hjem. Vi tilbyder derfor et stort udvalg køkkenarmaturer fra bl.a. det anerkendte italienske brand Paffoni.

Køkkenarmaturet er nok en af de ting, der bruges oftest i køkkenet, og det er derfor vigtigt, at du vælger et armatur med et gennemtænkt design. Samtidig er det vigtigt, at vandhanen falder ind i den øvrige indretning rent stilmæssigt. Vores udvalg inkluderer både armaturer i firkantet stil, der giver kant og kontur, og i retrostil – perfekt til det moderne badeværelse.

Er du på udkig efter et nyt køkkenarmatur, kan det i første omgang være en god idé at overveje dine køkkenbehov, som hjælper dig med at afgøre, om du har brug for en vandhane med eller uden udtrækstud. Herefter bør materialevalg og farve tænkes ind i forhold til din indretning. Nedenfor sørger vi for at guide dig, så du finder en vandhane, der passer lige til dig.

Køkkenarmatur med udtræk - frihed og fleksibilitet i køkkenet

Bruger du meget tid i køkkenet, er i mange i husstanden og vægter du derfor hurtigt at kunne klare håndvask, afskylning af grøntsager, mm.? Så bør du overveje et køkkenarmatur med udtrækstud, hvor vandhanetuden sidder på en slange, der kan trækkes ud af vandhanen. Hermed kan du let rette vandstrålen hvorhen, du vil. Har du ofte behov for en stor arbejdsradius, er denne funktion fantastisk.

Paffoni-serien tilbyder flere modeller med udtræk, hvor de fleste ligner et almindeligt armatur, da slangen er gemt i armaturet, når den ikke bruges. Se for eksempel den elegante Paffoni Sly køkkenarmatur med udtræk i krom, der leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger. For et mere råt look, kan du tage et kig på Paffoni Stick køkkenarmaturet med fjeder-slange – en smart model, der kan veksle mellem hele to spraystråler. Det rå, industrielle look kan også med fordel opnås med modellen KWC Gastro storkøkkenarmatur med udtræksslange, forbruser og svingtud, som er enormt effektiv til opvask og afskylning i alle hjørner.

For endnu mere funktionalitet i hverdagen, har vi også de smarte Quooker-armaturer, der giver dig mulighed for at få kogende vand direkte fra vandhanen.

Køkkenarmatur uden udtræk - et enkelt og minimalistisk køkken

Mange i Danmark bruger mindre tid på at lave mad i køkkenet i dag, hvormed et super multi-funktionelt armatur med udtræk ikke nødvendigvis er et behov for alle. Dette ændrer dog ikke på, at køkkenet, eller køkkenalrummet, stadigvæk for mange er hjemmets hjerte, hvor man samles med venner og familie, eller hvor der laves lektier. Hermed er det stilrene armatur stadigvæk i høj grad en central del af køkkenets interiør.

Heldigvis er vores udvalg af Paffoni-armaturer uden udtræk utrolig stilrene med deres enkle og minimalistisk design, alt imens de er nemme at betjene – når man nu endelig skal.

Bør jeg vælge et køkkenarmatur i krom eller messing?

Der er mange muligheder, når det kommer til valget af køkkenarmatur, og særligt hvad angår til de mest efterspurgte materialer: krom og messing.

Krom er uden tvivl ét af de mest anvendte materialer til vandhaner i køkkenet, da det både er stilrent og nemt at holde rent. Helt nøjagtigt, er krom en ekstra sølv/grå overflade, der lægges yderst på armaturet, hvilket resulterer i det minimalistiske stål-look. I filteret ’krom’ finder du modeller i både almindelig og mat krom. 

På den anden side har vi det gyldne messing, som findes i både poleret og børstet form, og som er blevet meget populært i Skandinavisk indretning. Er du vild med den royale fornemmelse, kunne en vandhane i poleret messing være den rette løsning for dig. Her får du en blank og skinnende overflade, der giver en romantisk stemning og skaber et smukt farvespil i samspillet med lysindfaldet i køkkenet. Er du mere til matte overflader, har vi modellerne i børstet messing, som er behandlet med finkornet sandpapir, hvilket skaber det matte og afdæmpede udtryk. 

Her på siden kan du også finde modeller i kobber og bronze.

Kontraster i køkkenet med en sort vandhane

Sort bringer elegance til indretningen af køkkenet. Har du et meget hvidt køkken, f.eks. hvor der ingen mønstrede fliser og træbordplader er, kunne en sort vandhane (med eller uden mat finish) skabe et meget elegant, kontrastfyldt udtryk. Se for eksempel modellen Paffoni Light køkkenarmaturet i mat sort

Alternativt har vi også vandhaner i mat hvid eller børstet sortkrom, hvor sidstnævnte også er fantastisk, hvis du er til den mørke stil.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay