Brusearmatur

Er du gang i med den helt store renovering af badeværelset og mangler et nyt brusearmatur? Eller trænger det gamle til at blive udskiftet? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige brusearmaturer fra kvalitetsmærker som Paffoni, Damixa, Hansgrohe og mange flere. Du kan helt sikkert finde dit nye armatur her hos VVSdeluxe.

Aktive filtre

1.055,00 kr.

Paffoni Light termostatbatteri 1/2" afg. nedad FLEX. 

FLEX betyder, at omløberne, som skrues ind på væggen/rørtilførslen, kan flexe mere end andre normale termostatarmaturer. De har en centerafstand fra 146-154 mm, hvilket gør det nemmere at sætte armaturet op. 

Produktet leveres uden rosetter. 

780,00 kr.

Indbygget omskifter og 1/2 studs ned til bruserslange.

Ved et enkelt hiv ned i bruseslangen skifter man fra tud om til bruseslangen.

FLEX betyder, at omløberne, som skrues ind på væggen/rørtilførslen, kan flexe mere end andre normale termostatarmaturer. De har en centerafstand fra 146-154 mm, hvilket gør armaturet nemmere at sætte op.

Leveres uden rosetter.

620,00 kr.

Enkelt armatur fra Paffoni, hvor temperatur og vandtryk justeres til højre. 

FLEX betyder, at omløberne, som skrues ind på væggen/rørtilførslen, kan flexe mere end andre normale termostatarmaturer. De har en centerafstand fra 146-154 mm, hivlket gør armaturet nemmere at sætte op.

Leveres uden rosetter.

715,00 kr.

Grohetherm New termostatbatteri til bruser inklusiv: 

  • Integreret blandingsspærre
  • Reguleringsgreb med EcoButton
  • SafeStop ved 38° C
  • Bruserafgang ned 1/2"

Armaturet leveres uden tilslutninger og roset.

825,00 kr.

Oras Nova brusertermostat i enkelt design.

Temperaturreguleringen er udstyret med skoldningssikring ved 38°C. Mængdereguleringen er udstyret med EcoFlow.

Armaturet leveres med smudsfiltre og kontraventiler og er med 1/2" afgang til bruseslange. 

1.150,00 kr.

Nova brusertermostat til spejlvendt rørføring (næsten alle vandinstallationer er lavet sådan, at varmt vand kommer op i venstre side og koldt i højre side. Dette armatur bruges når installationen er lavet omvendt).

Temperaturreguleringen er udstyret med skoldningssikring ved 38°C. Mængdereguleringen er udstyret med EcoFlow.

Armaturet leveres med smudsfiltre og kontraventiler.

Viser 1-57 af 57 element(er)

Stort udvalg af kvalitetsprodukter

Her på siden finder du kun produkter af høj kvalitet, så du kan få det bedste af det bedste til dit badeværelse. Og du behøver hverken at gå på kompromis med kvalitet eller pris, da vores produkter fås til favorable priser. 

I vores sortiment af lækre brusearmaturer finder du blandt andet det italienske mærke Paffoni. Deres produkter har fokus på kvalitet og design, og derfor går de også meget op i, at produkterne kan bruges af alle og i alle hjem. Flere af deres armaturer fås i flere forskellige farver, så du kan finde et, der passer lige akkurat til den stil, du søger til dit badeværelse.

Klassisk eller moderne stil?

Skal badeværelset have en klassisk eller en mere moderne stil? Er du på udkig efter traditionelle farver på armaturer, eller vil du hellere have smæk på farverne og finde unikke designs? Uanset hvad du søger, så har vi helt sikkert et brusearmatur, der matcher dine ønsker.

Du kan finde brusearmaturer i stilrene design med rene linjer og et traditionelt look, der passer perfekt til det klassiske badeværelse. Her kan du med fordel vælge et armatur fra Paffoni, Hansgrohe, NOVA eller Damixa. Deres designs er holdt i det traditionelle look, som du normalt kender det fra armaturer.

I vores udvalg finder du også brusearmaturer, der bryder med det traditionelle look og i stedet tilbyder dig unikke designs. Du får på den måde mulighed for at sætte et helt særligt præg på dit badeværelse. For at få et mere moderne look på badeværelset, vil det være oplagt at vælge et armatur fra FM MATTSSON eller Paffoni LEVEL modellerne, der som noget helt særligt er firkantede i stedet fra runde.

Nogle af Paffonis brusearmaturmodeller fås også som komplette brusersæt. Vi har både armaturer til brusekabinen og til badekarret. Mange af vores brusearmaturer har den skønne funktion, at de kan bruges til både brusebad og karbad. Du skal bare dreje grebet eller hive i tuden, alt efter hvilken model du vælger.

Der er altså rig mulighed for at finde noget, der dækker dine behov til badeværelset. Har du besluttet dig for, hvilket look du er ude efter, og valgt, om det skal være en brusekabine eller et badekar, kan du med fordel gå på opdagelse i vores udvalg. Her kan du nemt finde noget, der matcher dit behov og din stil. Hvad enten du gerne vil have en traditionel stil på badeværelset, eller om du vil prøve noget nyt, lave din egen stil og derved sætte dit eget unikke præg på rummet.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort:       og