Brusearmatur

Er du gang i med den helt store renovering af badeværelset, og mangler du et nyt brusearmatur? Eller trænger det gamle bare til en udskiftning? Her finder du Paffoni brusearmaturer til enhver husstand i både klassisk og moderne stil. Vi leverer 5 års garanti på hele vores sortiment. 

Mangler du hjælp til at finde det bedste brusearmatur til dit behov, gennemgår vi hurtigt materialerne og funktionerne nederst på siden.

Aktive filtre

1.390,00 kr.

Paffoni Light termostatbatteri 1/2" afg. nedad FLEX. 

FLEX betyder, at omløberne, som skrues ind på væggen/rørtilførslen, kan flexe mere end andre normale termostatarmaturer. De har en centerafstand fra 146-154 mm, hvilket gør det nemmere at sætte armaturet op. 

ex rosetter. 

1.730,00 kr.

Omskifteren sidder i det venstre greb. Drejes grebet op, kommer vandet ud af afgangen nedad. Drejes grebet ned ad kommer det ud af afgangen opad.

krom modellen leveres uden rosetter. 

OBS! Krom udgaven kommer med 3/4" studs nedad, hvis der ønskes 1/2" studs i stedet så skriv det ved bestillingen, så skifter vi den inden afsending.  
2.185,00 kr.

Paffoni Light brus/kar armatur.

Omskifteren sidder i tuden ved at hive op i pinden kan du skifte mellem at få vandet ud af tuden eller studsen til håndbruseren.

Håndbruser og rosetter medfølger ikke ved denne vare. 

1.100,00 kr.

Enkelt armatur fra Paffoni, hvor temperatur og vandtryk justeres til højre. 

FLEX betyder, at omløberne, som skrues ind på væggen/rørtilførslen, kan flexe mere end andre normale termostatarmaturer. De har en centerafstand fra 146-154 mm, hivlket gør armaturet nemmere at sætte op.

Leveres uden rosetter.

1.350,00 kr.

Enkelt armatur fra Paffoni, hvor temperatur og vandtryk justeres til venstre.. 

FLEX betyder, at omløberne, som skrues ind på væggen/rørtilførslen, kan flexe mere end andre normale termostatarmaturer. De har en centerafstand fra 146-154 mm, hivlket gør armaturet nemmere at sætte op. eksl rosetter.

1.200,00 kr.

Indbygget omskifter og 1/2 studs ned til bruserslange.

Ved et enkelt hiv ned i bruseslangen skifter man fra tud om til bruseslangen.

FLEX betyder, at omløberne, som skrues ind på væggen/rørtilførslen, kan flexe mere end andre normale termostatarmaturer. De har en centerafstand fra 146-154 mm, hvilket gør armaturet nemmere at sætte op.

Leveres uden rosetter.

3.150,00 kr.

Paffoni Level armatur i krom og elegant design til bruser og karbad. 

Omskifteren sidder i det venstre greb. Drejes grebet op, kommer vandet ud forneden. Drejes grebet ned, kommer vandet foroven.

Leveres uden rosetter.

2.430,00 kr.

Omskifteren sidder i det venstre greb. Drejes grebet op, kommer vandet ud af afgangen nedad. Drejes grebet ned ad kommer det ud af afgangen opad.

krom modellen leveres uden rosetter. 

OBS! Krom udgaven kommer med 3/4" studs nedad, hvis der ønskes 1/2" studs i stedet så skriv det ved bestillingen, så skifter vi den inden afsending.  
4.800,00 kr.

Paffoni Level armatur i stållook og elegant design til bruser og karbad. 

Omskifteren sidder i det venstre greb. Drejes grebet op, kommer vandet ud forneden. Drejes grebet ned, kommer vandet foroven.

Leveres uden rosetter.

Viser 1-21 af 44 element(er)

Hos VVSdeluxe er det rene og stilfuldt design vigtigt, og vi går op i de små detaljer, der skaber sammenhæng og giver en luksuriøs følelse. Og fremfor alt, at produkterne kan bruges af alle og i alle hjem. Vi tilbyder derfor et stort udvalg armaturer fra det anderkendte, italienske brand Paffoni, hvis passion er kvalitet og design. 

Paffoni går højt op i at bryde med det traditionelle look (eksempelvis med de retro eller firkantede stilarter), så du med lethed kan sætte dit eget unikke præg på badeværelset. Her er der både noget for dig, der søger et simpelt, spændende stål-design, eller dig, der går efter det mere vintage-agtige look, der tilfører badeværelset eksklusivitet og varme.

Armaturerne finder du i flere farver, samt i både matte og blanke udgaver, så du ender med en model, der passer akkurat til din foretrukne stil. Er du vild med det matte sorte look, der står i god kontrast til hvide fliser, har vi f.eks. modellen Paffoni Light Brusearmatur 1/2" afg. nedad, mat sort. Er du mere med på guld-trenden, har vi den også i guld/poleret messing: Paffoni Light Brusearmatur 1/2" afg. Nedad.

Er du typen, der er mere nysgerrig på selve funktionerne i de mange forskellige armaturer, så sørger vi for at guide dig, så du finder det armatur, der matcher både din indretning og muligheder.

Brusearmatur i poleret eller børstet messing?

Det er ingen hemmelighed, at det gyldne messing er populært i skandinavisk badeværelsesindretning, hvormed vi ofte modtager spørgsmål om, hvorvidt man skal vælge poleret eller børstet messing. Har du allerede besluttet dig for de fine messing detaljer, er det kun naturligt at overveje, om du vil gå med det børstede eller polerede armatur.

Brusearmatur i poleret messing: Er du vild med den royale fornemmelse og har intet imod at tulle rundt og pleje overflader i ny og næ? Så kunne poleret messing være den rette løsning for dig. Her får du en blank og skinnende overflade, der giver en romantisk stemning og skaber et smukt farvespil i samspillet med lysindfaldet. 

Vores udvalg af polerede Paffoni-modeller i messing holder glansen længe og er nemme at vedligeholde. Vi anbefaler dog alligevel altid at polere armaturet jævnligt, så glansen holdes pæn længst muligt. Har du behov for specifikke råd til dette, er du altid velkommen til at ringe til os på 71 92 80 90.

Brusearmatur i børstet messingModellerne i børstet messing er behandlet med finkornet sandpapir, så resultatet giver en smuk glød, men med mat overflade. Den rolige, børstede overflade giver et mere afdæmpet udtryk og en mindre grad af genskin, når lyset falder ind. Armaturet i børstet messing er også lysere i udtrykket, end hvis det var i ubehandlet messing.

Hvorfor vælge et brusearmatur i krom? 

Krom er et af de mest anvendte materialer til vandhaner på badeværelset. Alle metaldele i vores udvalg af ‘armaturer i stål-look’ er i krom, som giver den klassiske sølv/grå-farve. 

Helt nøjagtigt er krom en ekstra overflade, der lægges yderst på armaturet. At armaturer i krom er så populære skyldes, at de både er nemme at rengøre og hertil beskytter mod korrosionsangreb. Udover at stål-looket giver et æstetisk, minimalistisk udtryk, supplerer det også enhver form for indretning. 

Hvilke funktioner behøver du i dit brusearmatur?

Hvad er et ‘brusearmatur’ helt nøjagtigt, tænker du måske først? Et brusearmatur, også kaldt et blandingsbatteri, blander det varme og kolde vand, så vandet kommer ud med den ønskede temperatur. Havde du i stedet et brusebatteri med to greb, skulle du selv finde den gode balance. Med børn der bader selv, er det hermed nemt at forestille dig, hvorfor et blandingsbatteri er langt mere skoldningssikkert.

Udover farve og materiale, er det værd at overveje funktionerne, når du vælger dit nye armatur. Hos VVSdeluxe har vi et bredt udvalg af Paffoni brusearmaturer med termostat, med/uden tud, 1 og 2 vejs greb og med op til 2 udgange.

Brusearmatur til badekar – vælg en model med 2 udgange

Mange af vores armaturer har den skønne funktion, at de kan bruges til både brusebad og karbad. Leder du efter armaturet til dit badekar, skal du gå efter modellerne med 2 udgange, hvor den første udgang er til udløbstuden, og den anden er til selve bruseren. Se for eksempel modellen Paffoni Light Brus/Kar armatur.

Trænger du mere til en fuld udskiftning, og ønsker håndbruseren med i købet? Hos VVSdeluxe tilbyder vi også modeller med håndbruseren inkluderet. Se den komplette løsning med armatur og brusesæt ‘Paffoni light brus/kar armatur inkl. Brusersæt’, hvor både bruseslange, brusehoved og bruseholder er med i én samlet løsning. 

Hvad er fordelene ved et brusearmatur med termostat?

Et brusearmatur med termostat giver dig muligheden for nemt at justere temperaturen på vandet og sikre dig, at vandet har den temperatur, du har indstillet det til. Termostaten er super nem at anvende, da den selv blander vandet for dig. Da du hermed bruger mindre vand på at finde den rette temperatur, sparer du også både vand og varme. 

Et armatur uden termostat vælges i de fleste tilfælde, når der ikke er ret meget tryk på det varme vand. Har du lavt vandtryk, kan du nemlig få varmt vand hurtigere.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay