Generelle oplysninger

VVSdeluxe er en del af:

NICOBELLI VVS ApS

CVR: 40538739

Lunikvej 5D

2670 Greve Strand

Telefonnr.: 71 92 80 90

Webshop

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra netbutikken.

På www.vvsdeluxe.dk kan du bestille varer i vores webshop.

Alle priser er dagspriser inkl. moms og opdateres løbende. Når du handler med vvsdeluxe.dk indgås aftaler på dansk. 

Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

 

Sådan handler du hos os:

For at foretage et køb skal du igennem følgende trin:

- Find den/de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

- Indtast dine personlige oplysninger.

- Vælg forsendelse/betalingsmåde.

- Godkend vores handelsbetingelser.

- Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

Betaling

Hos vvsdeluxe.dk kan der betales med: Dankort og Visa/Dankort, Master card og Maestro. Der tages ikke gebyr ved betaling på betaling.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vvsdeluxe.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. I tilfælde af at en vare bliver bestilt ekstraordinært hjem fra leverandøren hæves beløbet ved bestillingen.

Mere info

Data, du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken vvsdeluxe.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Du har ingen risiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Fragt og levering

Gratis fragt ved alle køb til privat- eller firmaadresse i Danmark.

Gratis fragt ved afhentning i butikken i Greve. Medbring dit ordrenummer ved afhentning.

Din ordre skal afhentes senest 1 måned efter du har modtaget denne besked, ellers anses ordren for at være annulleret.

Du skal selv betale fragten for varer, der returneres/ombyttes.

Vi benytter GLS til vores forsendelser indenlands. Ved udenlandske forsendelser bedes du kontakte os pr. mail eller telefon.

Leveringstid er normalt 2-5 hverdage. Bestiller du inden kl. 13 på hverdage, sender vi samme dag. Vi gør opmærksom på at alle vores leveringstider er hverdage, hvor weekender og helligdage ikke hører under. Hvis du ikke har modtaget din pakke indenfor forventet leveringstid, bedes du sende en e-mail til info@vvsdeluxe.dk.

vvsdeluxe.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS eller tredjeparter i tilfælde af udeblevne leverancer, fremsender vvsdeluxe.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.  

Vi forbeholder os retten til at sende mindre varer som brev, forudsat de kan være i modtagers postkasse. 

Levering af varer fra vvsdeluxe.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Mere info

Levering med GLS

Hvis du vælger GLS med omdeling, så husk, at hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, vil buddet aflevere en pakkeseddel og du kan herefter afhente pakken på nærmeste GLS pakkehentningssted.

Hvis du vælger, at pakken må stilles på din adresse, foregår det på eget ansvar. Hvis pakken forsvinder fra adressen, efter at denne er stillet korrekt, ydes der ingen erstatning fra vores side.

Det er dit ansvar som kunde at afhente din bestilling hos GLS indenfor de oplyste tidsfrister. Hvis varen ikke afhentes indenfor tidsfristen, sendes den automatisk tilbage til os. I dette tilfælde vil du blive opkrævet et beløb, svarende til omkostningen for returforsendelse. Dette gælder både i forbindelse med gensendelse af dine varer, eller ved fortrydelse af dit køb.   

Risikoen for varer købt i vvsdeluxe.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og tastefejl.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vvsdeluxe.dk

Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes til fulde, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Dette gælder også original emballage.

Din fulde fortrydelsesret bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt fx. hvis vare/emballage/mærker er beskadiget eller mangler.

Vurderes en vare, at have været brugt eller mangler den væsentlig emballage, ses dette som en værdiforringelse og du kan dermed ikke regne med, at få det fulde beløb retur. Dvs. at du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. 

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track-and-trace nummer.

Bemærk, at vi ikke modtager returpakker sendt pr. efterkrav eller som "postpakke uden omdeling". 

Varen kan sendes til/afleveres hos: NICOBELLI VVS ApS, Lunikvej 5D, 2670 Greve Strand

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse.

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen til dig. Dette gøres ved en tilbageførsel til dit betalingskort, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten.

I alle tilfælde skal du udfylde vores returformular som du finder her: returformular 

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af faktura eller forudgående korrespondance. 

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse

Reklamationsret

Købelovens mangelsregel finder anvendelse når du handler på www.vvsdeluxe.dk, og du har således 24 måneders reklamationsret.

Dette betyder, at du ved reklamation enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, samt at der kan forevises gyldigt købsbevis.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du i første omgang tage et billede af produktet og fejlen og sende det til info@vvsdeluxe.dk sammen med dit faktura-nummer.

Herefter afgøres det, om produktet skal indsendes eller indleveres til os på vores adresse: NICOBELLI VVS ApS, Lunikvej 5D, 2670 Greve Strand. Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Skulle du finde det nødvendigt, har du også mulighed for at klage til forbrugerklagenævnet efter du har rettet henvendelse til vvsdeluxe.dk.

PriceRunner købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for en time efter dit køb. At blive medlem er gratis og tager mindre end tre minutter! Bliv gratis medlem på PriceRunner

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, defekt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.

Købsgarantien erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

For de endelige vilkår og oversigt over kategorier, der ikke er omfattet af garantien, besøg PriceRunner.

Købsgarantien har til formål at gøre forbrugere, som handler på nettet, mere trygge. Vi er glade for at være en af de udvalgte butikker, der indgår i garantien. På PriceRunners hjemmeside vises sådanne butikker med Købsgaranti-symbolet ud for deres navn.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig - eller ringe til dig hvis varen er i restordre eller udsolgt.

Ved at bruge vvsdeluxe.dks website, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Hvis vi i fremtiden ændrer vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Mere info

Personoplysningerne registreres hos VVSdeluxe og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Ledelsen i VVSdeluxe har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på vvsdeluxe.dk er ledelsen. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til vvsdeluxe.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Som registreret hos VVSdeluxe har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. 

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til VVSdeluxe via e-mail: info@vvsdeluxe.dk

Cookies

På vvsdeluxe.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Mere info

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. 

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. 

En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. 

Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC.

Rent teknisk kan "Cookies" deles op i to typer. 

Den ene type kaldes "sessioncookies" som er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. "Sessioncookies" gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser. 

Den anden type kaldes "permanent Cookie" og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned.

En "permanent Cookie" er med til, at vores server kan genkende din PC, næste gang du logger ind på vores hjemmeside.

På vvsdeluxe.dk bruger vi cookies fra: Google Analytics (herunder doubleclick.net), facebook.com

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort:       og