Køkken

Trænger dit køkken til en opgradering? Er du træt af sløve køkkenarmaturer, der efterhånden er så kalket til, at der næsten ikke kommer noget vand ud? Og vil du gerne have lækker kvalitet? Så kan du finde det lige her hos VVSdeluxe. Vi har et stort udvalg af forskellige køkkenarmaturer, både de almindelige og de nyeste design samt de smarte med brus, koldt og kogende vand. Vi er sikre på, at du kan finde dit næste armatur lige her på siden.

Aktive filtre

Viser 1-21 af 155 element(er)

Lækre køkkenarmaturer

Håndvasken er et centralt sted i køkkenet, som bruges flere gange om dagen. Køkkenarmaturet er en vigtig del af indretningen i netop køkkenet, og det er derfor vigtigt, at dit armatur er både funktionelt, praktisk og lækkert. Dit armatur skal være af god kvalitet, så du er sikker på, at det holder i mange år, og samtidig skal det passe til køkkenets stil.

Vi har markedets bredeste udvalg af armaturer fra mærker, hvor kvaliteten er i højsædet. Udover Paffoni, Italiens største producent, kan du blandt andet finde mærker som GROHE, Hansgrohe, Quooker og mange flere. Fælles for alle mærker er, at du får et lækkert produkt, der holder i mange år. Vores armaturer findes i mange forskellige designs og farver, og der vil helt sikkert også være et til dit køkken.

Valg af armatur

Når du vælger armatur, er der nogle ting, du bør have med i dine overvejelser, blandt andet funktionalitet og design. Det er en god idé at tænke over, hvilke behov armaturet skal dække, og hvilken stil du gerne vil have i køkkenet.

Noget, du især burde have med i overvejelserne omkring armaturets funktionalitet, er frihøjde under vandhanen og bevægelsesfrihed. Det er vigtigt med en god frihøjde over vasken, så du har masser af plads til at arbejde på. Du skal gerne have plads til at få hele gryden under vandhanens stråler. Uanset hvilken størrelse gryde du har.

Er det vigtigt for dig med stor bevægelsesfrihed, eller er det knap så vigtigt? Har vandhanen en stor svingradius, bliver det nemmere for dig at flytte vandhanen derhen, hvor du skal bruge vandet. Du kan med fordel også overveje, om du så hellere vil have et køkkenarmatur med udtræksslange.

Dernæst handler det om designet. Skal dit armatur have skarpe eller bløde linjer? Skal det passe ind i en minimalistisk moderne stil, eller er du mere til det klassiske og traditionelle? Skal armaturet have smarte ekstrafunktioner, eller skal det bare være et simpelt køkkenarmatur? Vi har både helt almindelige armaturer og dem med kogende vand.

Vores lækre armaturer fra Paffoni fås i mange smarte farver, og særligt messing er en populær farve i dag. Farven passer perfekt til det moderne køkken. Hvis du vil give køkkenet et frisk pust, kan du også prøve et armatur i sortkrom eller kobber. Det giver køkkenet et helt særligt udtryk og kan være med til at sætte prikken over i’et i din indretning. Er du mere til det traditionelle look, bør du i stedet gå efter et armatur i krom eller børstet stål. Det giver dig et klassisk og tidløst køkkenarmatur, der holder i mange år.

Når du har gjort dig dine overvejelser omkring dit nye køkkenarmatur, kan du dykke ned i vores sortiment af lækre armaturer til køkkenet. Vi er sikre på, at der nok skal være ét, der passer til dit behov og køkken.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay