Design pungvandlås

Døjer du også med lugt fra kloakken ude på badeværelset? Så kan det være en god idé at anskaffe en pungvandlås. Formålet med vandlåsen er at forhindre den dårlige lugt fra kloakken i at trænge op gennem afløbet i håndvasken og ud i rummet. Her på siden kan du finde vores udvalg af smarte pungvandlåse.

Aktive filtre

Viser 1-10 af 10 element(er)

Vandlåsens funktion

Vandlåsen har først og fremmest til formål at forhindre, at dårlig lugt fra kloaksystemet trænger op gennem afløbet. Der findes ikke noget mere irriterende end at komme ud på et badeværelse, hvor der lugter dårligt, fordi lugte fra kloakken hænger i luften. Det forhindrer vandlåsen. Den fungerer på den måde, at den altid er fyldt med en lille smule vand, der lukker af for lugten.

Har du før stået i den situation, hvor du ved et uheld har tabt noget ned i håndvaskens afløb? Måske en af dine yndlingsøreringe? I de tilfælde ville det have været oplagt med en vandlås. Vandlåsen kan nemlig opfange de ting, der tabes i afløbet, og du vil ofte kunne fiske de genstande op derfra. På den måde ender de ikke i kloakken og er tabt for altid.

Groft opdelt findes der to slags vandlåse: S-vandlås og pungvandlås. Hos VVSdeluxe finder du kun pungvandlåse. Pungvandlåsen er formet som et vinkelrør med en ”pung” nedenunder, og forskellen på de to vandlåse er, at pungvandlåsen fylder mindre end den anden. Har du ikke meget plads under din håndvask, vil det derfor også være en fordel med en pungvandlås.

Valg af vandlås

Uanset hvilken stil dit badeværelse er udført i, kan du finde en pungvandlås hos os. Mange vælger en vandlås i plastik, fordi de har en lang holdbarhed. En pungvandlås i metal både holder længe og giver badeværelset en flot finish, hvor vvsartiklerne er holdt i samme materiale. Hvis du har en klassisk stil på badeværelset, vil en pungvandlås i krom være det oplagte valg. Krom er et tidløst metal, der kan bruges alle steder og til alle stilarter.

Til det moderne badeværelse vil vi anbefale en pungvandlås i sortkrom. Den flotte farve kan være med til at sætte prikken over i’et og give et lækkert farvespil. Vil du derimod hellere have et retro look på badeværelset, kan du prøve at give messing et skud. Den findes i både en poleret og børstet udgave, så du helt selv kan vælge, hvilken der passer dig bedst. Er stilen mere romantisk, vil en pungvandlås i kobber være helt perfekt. Farven giver et romantisk strejf og tilføjer den bløde stil noget helt særligt.

Hvis du er i tvivl om, hvilken farve der vil passe bedst til dit badeværelse, er du mere end velkommen til at spørge os til råds. Med mange års erfaring inden for branchen kan vi helt sikkert også hjælpe dig med at finde det helt rigtige.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay