Brusesæt

Er du i gang med at renovere badeværelset? Eller trænger dit brusebad simpelthen bare til en opdatering? Her hos VVSdeluxe har vi et bredt udvalg af lækre brusesæt, og der vil med garanti også være ét, der passer til dig og dit badeværelse.

Aktive filtre

1.300,00 kr.

Light Brusesæt, 755mm brusestang, inkl. brusehoved, 1,5m bruserslange. Centerafstanden for hullerne i væggen er 698mm.

500,00 kr.

Uniflex deluxe Brusesæt L 730 mm. med 120 mm brusehoved. Brusehovedet kan indstilles i 4 ståler. Valgbar centerafstand op til max 692 mm. Inklusiv 1,5 m forkromet bruseslange. 

Da brusesættet har en valgbar centerafstand, betyder det, at du kan ramme de gamle huller du har i væggen fra det gamle brusersæt. så man bare skal bruge en alm skruetrækker for at pille det gamle ned og sætte det nye op. Ingen nye huller i væggen. 

1.430,00 kr.

Syncro brusehoved 1/2" afgang. Elegant design, som passer perfekt til firkantet termostatarmaturmodeller. Inkl. 1,5 m bruseslange og brusehoved.

570,00 kr.

Belinda brusesæt i krom fra Paffoni

Brusersættet er inklusiv:

  • Vægholder med kugleled
  • 1,5 m forkromet slange
  • 70 mm brusehoved
5.350,00 kr.

Paffoni Light Brusesæt med håndbruser,

Omskifteren sidder i grebet, så man let kan skifte mellem hovedbruser og håndbruser. Brusesættet er inkl. 1,5 m forkromet bruseslange og 300 mm hovedbruser (225 mm hovedbruser i farve krom). Stangen til hovedbruseren kan justeres op og ned, så den passer i højden, med undtagelse af mat sort, hvor håndbruseren sidder på en vægholder i væggen.

11.520,00 kr.

Paffoni City Brusesæt med håndbruser.

Omskifteren sidder i grebet, så man let kan skifte mellem hovedbruser og håndbruser. Brusesættet er inkl. 1,5 m forkromet bruseslange og håndbruser. Stangen op til hovedbruseren kan justeres op og ned, så den passer i højden.

13.330,00 kr.

Mirror brusesæt med håndbruser, Omskifteren sidder i grebet, så man let kan skifte mellem hovedbruser og håndbruser. Brusesættet er inkl. 1,5 m forkromet bruseslange.

Fordele:

  • Ingen indbyggede dele i væggen
  • Alle installationer ligger bag krompanelet, hvilket betyder, at der ikke skal gøres andet end at sætte hele kolonnen op på væggen og tilslutte
  • Store økonomiske fordele, da der ikke skal laves noget inde bag væggen
Viser 1-21 af 31 element(er)

Smarte brusesæt til badeværelset

Uanset om du er ved at sætte badeværelset i stand og mangler et nyt brusesæt, eller om det gamle brusesæt trænger til at blive skiftet ud, så finder du her på siden nogle smarte brusesæt. Særligt mærket Paffoni er at finde blandt vores brusesæt. Paffoni er ægte italiensk kvalitet, når det er allerbedst, og med produkter fra deres sortiment får du lækre designs, der holder i mange år.

Et gammelt tilkalket brusesæt gør ikke noget godt for badoplevelsen. Der kommer nærmest ikke noget vand ud af brusehovedet, og følelsen af de der stride stråler er ikke ligefrem noget, man nyder. Badet bliver noget, der bare skal overstås. Når det er tilfældet, er det på tide at skifte brusesættet ud med et nyt. Det skal være rart at gå i bad, og derfor kræver det også et lækkert brusesæt.

Brusesæt til enhver stil

I vores sortiment af brusesæt finder du flere forskellige designs og modeller, og der vil helt sikkert også være ét, der passer til dit badeværelse. Hvad enten du leder efter et moderne, klassisk eller et gammeldags, så er der også et til dig.

Til den moderne stil vil især Paffonis City- og Light-modeller være helt perfekte. Deres design er stilrene og moderne, der tilføjer dit badeværelse en helt særlig elegance. Er du derimod interesseret i et klassisk brusesæt, anbefaler vi Uniflex Deluxe-modellen. Her får du et brusehoved, som du kender det. Med et traditionelt design der passer til alle badeværelser.

Vil du gerne have en mere gammeldags indretning på dit badeværelse, hvor retro looket er gennemgående? Så vil Paffoni Belinda-serien være ideelt. Disse brusesæt afgiver den helt rigtige vintage vibe. Er det retro stilen, du er ude efter, kan du med fordel også give Klipper-modellen et kig.

Hvilke brusesæt vil passe bedst til dit badeværelse?

Det brusesæt, du ender med at vælge, skal passe helt perfekt til dit badeværelse, men allervigtigst til dig. Du skal have den rette følelse af velvære, når du tager bad, og derfor er der også nogle kriterier, du kan overveje, inden du vælger.

Det handler blandt andet om, hvor mange penge du er villig til at bruge på dit nye brusesæt. Er det kun dig, der skal i bad, eller er der flere i husstanden, der skal? Det er blot nogle af de overvejelser, du bør gøre dig, før du køber et nyt brusesæt. Det vigtigste er, at du gør op med dig selv, hvad behovet er og dernæst vælger et brusesæt ud fra det.

Når du har gjort dig dine overvejelser, kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af brusesæt. Hos VVSdeluxe er vi sikre på, at du nok skal kunne finde et hos os, der dækker dine behov og passer til dit badeværelse.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay