Bruseslanger

Er den gamle bruseslange begyndt at lække? Så er det nok på tide at skifte slangen ud med en ny, så du kan få mest muligt ud af dit brusesæt. Hos VVSdeluxe har vi både forkromet og glatte bruseslanger, og du kan helt sikkert også finde én, der passer til dit badeværelse.

Aktive filtre

190,00 kr.

Cromalux bruseslangen er glat på hele overfladen, så den nemt kan rengøres. 1/2"omløber x 1/2" konisk omløber.

205,00 kr.

Cromalux bruseslangen er glat på hele overfladen, så den nemt kan rengøres. 1/2"omløber x 1/2" konisk omløber.

Viser 1-9 af 9 element(er)

En bruseslange til dit behov

Uanset om den gamle bruseslange er utæt, mørnet eller kalket til, eller du bare gerne vil have en ny bruseslange, så kan du finde en i vores sortiment. Er du på udkig efter en klassisk bruseslange, vil en rillet slange være et oplagt valg. Her får du nemlig en bruseslange, som du kender den. Vores modeller fås både i 1,50 meter og 2 meter, så der er én til ethvert badeværelse.

Du kan også finde bruseslanger med en glat overflade. Den glatte overflade gør disse slanger lettere at rengøre, og så tilføjer de brusenichen en flot finish. Disse bruseslanger vil være helt perfekte til det mere moderne badeværelse på grund af de rene og skarpe linjer. Denne model fås også i både en 1,5 meter og 2 meter udgave.

Fælles for alle vores bruseslanger er den høje kvalitet og det lækre design. Med en af vores bruseslanger er du sikker på at få et produkt, der holder i mange år. Og uanset om du leder efter en bruseslange til det klassiske badeværelse, eller dit badeværelse er holdt i en mere moderne stil, så har vi en slange til din bruser. Er du i tvivl om, hvilken slange du skal vælge, er du altid velkommen til at spørge os til råds. Med mange års erfaringen indenfor branchen kan vi guide dig og hjælpe dig i den retning, der passer bedst til dit behov.

Få bruseslangen til at holde længere

Ligesom med alt andet vvs skal bruseslangen også vedligeholdes. For at give din bruseslange de absolut bedste vilkår for at fungere i mange år kræver det regelmæssig rengøring og vedligeholdelse. De fleste problemer på badeværelset omhandler kalkaflejringer. Du kender det sikkert godt. De der hvide plamager på brusehovedet der gør, at vandet ikke kommer ud af alle huller, eller at strålerne føles stride.

Ikke kun på brusehovedet eller armaturerne på badeværelset kan der opstå kalkaflejringer, også bruseslangen og de glatte overflader i brusenichen udsættes for kalk. En god idé vil være at tørre armatur, brusehoved og bruseslange over med en blød klud efter hvert bad. På den måde forebygger du dannelsen af kalk. Når du skal have gang i afkalkning af brusenichen, gælder det om at få skilt brusehovedet af, så meget som du nu kan. Derefter lægger du brusehoved og bruseslange i en blanding af halv vand og halv eddike. Lad det ligge til kalken er frigjort og fjern det sidste med en blød svamp. Så er du sikker på en kalkfri bruseslange, der holder længere.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay