Quooker Fusion Square køkkenarmaturer 

Med Quooker Fusion Square er det nemt kan skifte mellem koldt, varmt og kogende vand med den samme hane. Med det firkantede og slanke udseende, kendetegnes denne kogende vandhane ved dens enkle og nordiske æstetik.

Mangler du hjælp til at vælge din Quooker Fusion Square-model? Vi guider dig nederst på siden.

Filtrer efter

Viser 1-21 af 24 element(er)

Aktive filtre

Viser 1-21 af 24 element(er)

Fordelene ved en Quooker Fusion Square

Hvis du er til nordisk æstetik, er Fusion Square først og fremmest perfekt med sit kantede, minimalistiske udtryk og slanke design. I Fusion-serien kan du vælge mellem en firkantet eller rund form på vandhanen. De firkantede modeller finder du ovenfor, hvorimens du kan finde de runde Fusion Square-vandhaner her

Med den smarte og energieffektive 5-i-1 Quooker Fusion får du både varmt, koldt og 100 °C kogende vand på samme tid. “5 i 1” betyder, at vandhanen understøtter muligheden for at tappe op til 5 typer vand. Hvis du ønsker det fulde udbytte i også at kunne tappe vand med brus og afkølet vand, kan du tilkøbe en Quooker Cube-køleenhed.

Ligesom ved de andre Quookere uden separat blandingsbatteri (som f.eks. Nordic Square Twintaps), er denne oplagt, hvis du har mindre plads i køkkenet. Eller hvis du bare ikke ønsker to vandhaner ved håndvasken.

Sådan virker Quooker Fusion-armaturerne

Alle Quooker-vandhaner kan drejes hele 360 ° og har yderst funktionelle og skoldningssikre greb. Det er meget nemt at tappe kogende vand. Du skal bare trykke to gange på det runde betjeningsgreb og derefter dreje grebet mod uret. Ved at dreje betjeningsgrebene tilbage, slukker du for vandet.

Det kogende vand kommer fra en beholder på 3 eller 7 liter, som typisk placeres under vasken og herfra tilsluttes hanen. I kollektionen overfor finder du Fusion-modeller både med og uden beholder. 

Hos VVS Deluxe tilbyder vi i øvrigt ophængsbeslaget her, som er idéelt til ophængning af beholderen på væggen – f.eks. i et køkkenskab med skuffer.

Quooker Fusion Square er dobbelt børnesikret

Fusion-vandhanerne adskiller sig ved deres yderligere børnesikring med dobbelt tryk-drejegreb. På flere andre Quooker-haner er der nemlig kun ét enkelt tryk-drejegreb.

Ved at skulle trykke dobbelt og derefter dreje på grebet for at aktivere det kogende vand, kan man ikke "komme til" at tænde for det ved en fejl. Hertil virker dens røde lysring som en ekstra sikring, da den lyser op, når du tænder for det kogende vand.

Rustfri stål, krom eller mat sort?

Hos VVS Deluxe udbyder vi Quooker Fusion Square-vandhaner i flere forskellige overflader:

Krom er uden tvivl ét af de mest anvendte materialer til vandhaner i køkkenet, da det både er stilrent og nemt at rengøre. Her er der lagt en en sølv/grå overflade yderst på Quookeren.

Se modellen Quooker Fusion Square Krom

Rustfri stål indeholder omk. 12% krom, som er med til at gøre armaturet meget hygiejnisk. Ellers er materialet ofte kendt for sine mange antibakterielle egenskaber. Rustfri stål giver din Quooker et mere "professionelt" look, da overfladen ikke er ligeså skinnende som et armatur af ren krom.

Se modellen Quooker Fusion Square Rustfri stål

Den matte sorte model har en coating, der gør Quookeren ekstra slidstærk overfor ridser. Hertil bringer den elegance til indretningen af køkkenet. Også særligt, hvis du har et meget hvidt køkken, da den her vil give kontrast.

Se modellen Quooker Fusion Square Mat sort

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay