Er du i tvivl om, hvilket materiale dit næste brusesæt skal være lavet i? Om krom vil passe bedst til dit køkken, eller om du skal prøve noget nyt og vælge hvidguld? Måske ved du ikke helt, om du vil have en mere retro stil, eller om du skal vælge firkantet armaturer og derved holde en mere moderne stil. Hos VVSdeluxe kan du vælge mellem mange forskellige materialevalg, stile og former, og vi er helt sikre på, at der også er noget til dig og din bolig. Uanset hvad du måtte være i tvivl om, så kan du her på siden gå på opdagelse i vores store udvalg og finde lige præcis det armatur eller brusesæt, som dækker dit behov.

Smarte stilarter

Mange af vores produkter kan fås i flere forskellige stile. Særligt produkterne fra Paffoni laves i forskellige stilarter, så du frit kan vælge det armatur eller brusesæt, der passer bedst til din stil og indretning. Uanset hvilken stil du har hjemme i boligen, kan du uden tvivl finde et produkt, hvor stilen matcher dit behov og fuldender looket på badeværelset, i køkkenet, eller hvor du lige mangler et nyt armatur.

Vi har produkter i en lækker retro stil, der passer perfekt til dit hjem, hvis du gerne vil have et strejf af nostalgi. Her er produkterne udformet, sådan som du husker det fra dine bedsteforældres badeværelse med blandt andet runde brusehoveder. Heriblandt finder du produkter fra Paffonis serier Belinda og Iris. Du kan også finde produkter, der er holdt i en smart moderne stil med et firkantet design og skarpe linjer. Disse produkter passer perfekt til det minimalistiske hjem, hvor rene linjer og elegance er en del af indretningen.

Lækre materialer

Her på siden kan du blandt andet finde armaturer og brusesæt i en lækker sortkrom farve. Farven fås i både en poleret og børstet udgave, der tilføjer dit badeværelse eller køkken hver sin finish. Denne farve er særligt god, hvis du gerne vil kontrast til de hvide badeværelsesfliser og vvsartikler. Vil du gerne have et helt særligt look på badeværelset eller i køkkenet, kan du også prøve med matsort. Så er du sikker på et armatur, der skaber blikfang.

Du kan også finde produkter med et klassisk krom og stål-look design, der vil være en oplagt tilføjelse til dit badeværelse eller køkken, hvis du gerne vil have en mere klassisk stil uden for mange dikkedarer. Krom er et tidløst materiale, der aldrig går af mode og som kan bruges sammen med enhver stil i hjemmet, mens stål-look giver armaturer og brusesæt et strejf af elegance.

Er dit badeværelse eller køkken holdt i mørke farver, kan du med fordel vælge at holde armaturer og brusesæt i messing, enten poleret eller børstet. På den måde kan du oplive rummet ved at give det mørke tunge interiør modspil. Hvis du hellere vil have et mere afrundet og blødt udtryk, anbefaler vi, at du prøver med kobber eller hvidguld. Disse to materialer giver et helt særligt udtryk og passer perfekt til en mere romantisk indretning.

Skulle du være i tvivl om, hvilken stil og materiale du skal vælge til dine vvsartikler til dit næste projekt i hjemmet, så står vi hos VVSdeluxe altid klar til at hjælpe dig. Med mange års erfaring inden for branchen kan vi guide dig i den retning, der vil passe bedst til dig og din bolig. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, kan vi give dig brugbar vejledning heri.

Sortkrom

Skal armaturet på badeværelset udskiftes? Og er du på udkig efter et helt særligt udtryk på dit badeværelse? Hos VVSdeluxe kan du finde lækre produkter i en lang række forskellige materialer, der med garanti vil klæde dit badeværelse, uanset hvilket materiale du vælger. Har du overvejet at prøve med sortkrom?

VVS-artikler i sortkrom

Hos VVSdeluxe kan du finde et bredt udvalg af flotte vvsartikler til dit badeværelse eller køkken. I udvalget finder du produkter fra det italienske mærke Paffoni, der er kendetegnet ved sin høje kvalitet og stilrene design. Alle Paffonis produkter fås i forskellige materialer, og du kan derfor finde lige præcis det armatur eller den brusekolonne, der passer til din stil hjemme på badeværelset eller i køkkenet.

Du kan finde en lang række skønne håndvaskarmaturer til lige der, hvor du mangler et armatur. Med de forskellige designs vil der helt sikkert også være et til dig. Hvad enten du er til forhøjet armaturer, cylindergreb eller armaturer med udtræksslanger, så kan du finde det her på siden. Fælles for alle produkterne på siden er, at de er holdt i det stilige sortkrom.

Med et produkt fra Paffoni får du lov til at sætte dit personlige præg på indretningen, da du frit kan vælge mellem flere forskellige materialer. På den måde kan du forene yndlingsdesignet med stilen hjemme i køkkenet eller på badeværelset. Du behøver således ikke lade dig begrænse af hverken kvalitet, stil eller farve.

En moderne indretning med sortkrom

Hvis du gerne vil holde badeværelset eller køkkenet i en mere moderne stil med skarpe linjer, kan du med fordel vælge et armatur i sortkrom. Måske har du valgt at gå med hvide klinker, sorte overflader eller andet, der er typisk moderne. For ikke at gøre indretningen i rummet for tung, kan du vælge at bruge sortkrom. Farven passer fint til den moderne stil uden at bryde for meget med looket. Selvom sortkrom ikke bryder med det moderne look, tilføjer den alligevel rummet et helt særligt udtryk, der er med til at løfte indretning til et helt nyt niveau.

Det særlige ved sortkrom er, at overfladen har en særligt lav lysrefleksion, der minimerer genskin i overfladen. Samtidig får du med sortkrom et slidstærkt og hårdt materiale, der holder længe. Sortkrom fås både i en poleret og børstet udgave, og valget kommer derfor helt an på, hvad du mest er til. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge til din bolig? Hos VVSdeluxe står vi altid klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde lige de vvsartikler, du skal bruge.

Børstet sortkrom

Trænger bruseren til at blive skiftet ud? Eller er armaturet i køkkenet utæt? Hos VVSdeluxe kan du nemt finde dit nye brusesæt eller armatur. Vi har et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til dit køkken og bad, og hos os kan du få et produkt, der passer lige til din stil og indretning derhjemme. Derfor fås mange af vores vvsartikler i en lang række materialer, du frit kan vælge imellem. Blandt andet det flotte børstet sortkrom.

Sæt et personligt præg på hjemmet

Med produkter fra det italienske mærke Paffoni får du mulighed for at sætte dit personlige præg på indretningen på badeværelset og i køkkenet. Derfor fås deres produkter med flere forskellige overflader, så du kan vælge lige præcis den vvsartikel, der vil passe helt perfekt til din stil. Uanset om du er til den moderne, klassiske eller romantiske stil.

En af tidens store trends er at lade boligen afspejle beboernes individuelle smag og personlighed. En måde at gøre det på er ved at vælge et armatur eller brusesæt i et helt særligt materiale, der kan skabe det udtryk og stemning, som du er på udkig efter. Paffoni har gjort det let at skabe din egen stil ved at lade deres produkter fås med forskellige overflader. På den måde er der en vandhane, brusesæt eller bundventil til enhver smag og stil.

Paffoni designer og producerer vandhaner, brusere og tilbehør til køkkenet og badeværelset, hvor der er fokus på kvalitet og æstetik, der tilsammen giver et resultat udover det sædvanlige. Har du overvejet at prøve med et armatur i børstet sortkrom?

Børstet sortkrom - æstetik og modernitet

Hvis du er interesseret i at skabe dit helt eget udtryk på badeværelset eller i køkkenet, kan du med fordel prøve med det lækre børstet sortkrom. Overfladen skaber et helt særligt look i rummet og er med til at skabe farvespil. Er stilen derhjemme moderne med rene linjer, hvor indretningen er holdt i et enkelt look og klassiske farver, kan børstet sortkrom være med til at sætte en flot finish på udtrykket derhjemme.

Uanset om du har holdt interiøret på badeværelset og i køkkenet i lyse farver eller mere mørke overflader, kan børstet sortkrom give et helt særligt udtryk. Prøv med et brusesæt i børstet sortkrom til det hvide eller lyse badeværelse og sæt lidt mere farve på indretning. Eller hvad med en vandhane i børstet sortkrom til at bryde med det mørkere look i køkkenet? Er du i tvivl om, hvad der vil passe bedst til indretningen derhjemme? VVSdeluxe står altid klar til at hjælpe dig med at finde lige netop det produkt, der kan sætte prikken over i’et på din bolig.

Stållook

Hvis du mangler et nyt armatur til køkkenet eller en ny bruser til badeværelset, kan du finde det lige her på siden. VVSdeluxe har et stort udvalg af lækre kvalitetsprodukter til din bolig. Du kan finde noget for enhver smag, og noget der passer til alle stilarter lige her på siden. Hvad enten du er til den moderne, romantiske eller klassiske stil, så kan du finde din næste vandhane eller bruser her.

Armaturer og brusesæt i stållook

Her på siden kan du finde lækre vvsartikler fra det italienske mærke Paffoni. Fælles for alle produkterne er, at de er holdt i et lækkert stållook, der giver rummet et mere råt udtryk. Så er du på udkig efter et helt særligt udtryk på badeværelset eller i køkkenet, kan du med fordel vælge stål looket til din vandhane eller bruser. Et armatur med stållook kan bruges til at bryde med det mørke interiør i køkkenet, eller hvis du har et hvidt badeværelse, kan en bruser i stål tilføje rummet lidt mere kant.

Stål er et tidløst materiale, der passer sammen med enhver stilart. Derfor kan du også sagtens bruge stål sammen med både den mørke og lyse indretning, uden at du går på kompromis med rummets samlede udtryk. Du kan også nemt bruge stål sammen med både den klassiske og moderne indretning, da stål passer fint sammen med begge uden at ændre på æstetikken.

Du kan derfor finde vandhaner og brusere i flere forskellige modeller men alle med stållooket her på siden. Leder du efter et klassisk armatur til køkkenet, kan du med fordel prøve STICK fra Paffoni. Er du mere til et armatur i et mere moderne design, kan det være, at Light-modellen er noget for dig.

Udstyr til dit badeværelse

Du kan finde lige det, du skal bruge til badeværelset eller køkkenet hos VVSdeluxe. Uanset om du er på udkig efter noget til en moderne eller klassisk indretning, så kan du finde det her. Vi har både armaturer med skarpe linjer, der passer til den moderne minimalistiske indretning, samt brusesæt med et rundt bruserhoved der passer perfekt til det klassiske look. Og vælger du et produkt i stål, har du noget, du kan bruge mange år endnu, da looket aldrig går af mode. Med stållook går du derfor aldrig galt i byen.

Vi sælger ikke kun brusesæt og vandhaner, hvorfor du også kan finde toiletter, unidrain, bruseslanger og meget mere i vores sortiment. Hvad enten du skal bruge udstyr til badeværelset, køkkenet eller dit bryggers, står vi klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, du søger. Har du brug for rådgivning om nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Så står vi klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit behov.

Poleret messing

Er du på udkig efter et helt særligt udtryk til dit badeværelse eller i dit køkken? Har du overvejet at prøve med et armatur i poleret messing? Hos VVSdeluxe kan du finde et bredt udvalg af lækre kvalitetsarmaturer i det skønne materiale, der giver rummet et unikt look. Vi er sikre på, at du lige her også kan finde et armatur, der passer hjem til din bolig. Skal du bruge et brusesæt eller måske en pungvandlås? Det kan du også finde lige her på siden, og så i messing.

Varmt look med poleret messing

Hvis du leder efter et helt særligt look til badeværelset, hvor du kan bryde med det klassiske hvidt-i-hvidt, kan du med fordel vælge et armatur eller brusesæt i et mere gyldent metal. Et hvidt badeværelse er en sikker vinder, der passer til de fleste hjem og holder i mange år. Men et hvidt badeværelse kan hurtigt komme til at virke lidt køligt og kedeligt, så hvorfor ikke pifte det op med udstyr i messing?

Ved at vælge eksempelvis et brusesæt i et gyldent metal som messing, kan du give rummet en helt særlig varme. Har du holdt badeværelset i en minimalistisk og stringent stil, vil messing gøre det nordiske udtryk blødt. Samtidig vil poleret messing skabe et mere eksklusivt look på dit badeværelse. Vælger du et armatur i messing til køkkenet, kan du bringe liv og varme ind i rummet og skabe et luksuriøst look. Messing kan både bruges til at skabe liv blandt det hvide look og til at bryde med den mørke indretning. Du kan derfor nemt bruge messing til lige den stil, du har derhjemme.

Er du interesseret i at give dit badeværelse eller køkken et nyt og friskt udtryk, kan du vælge et armatur i en anderledes farve. I stedet for et armatur i det klassiske krom, kan du i stedet vælge et i poleret messing. Materialet bringer ikke kun varme ind i rummet, men tilføjer også indretningen en undertone af vintage. Et armatur eller brusesæt i messing har derfor mange anvendelsesmuligheder og vil passe fint sammen med enhver stil i hjemmet.

Lækre armaturer til køkkenet

Hos VVSdeluxe kan du finde en lang række skønne armaturer til dit køkken, og her på siden har vi samlet et bredt udvalg af armaturer i poleret messing. Og uanset hvilken type armatur du er på udkig efter, er vi sikre på, at du kan finde et på denne side, der matcher dine ønsker.

Måske du leder efter et lækkert armatur med cylindergreb? Her vil Paffoni Light-modellen være et oplagt valg. Modellen fås også i en forhøjet udgave, hvis du gerne vil have mere råderum under vandhanen. Er du i stedet på udkig efter et smart armatur med udtræksslange, så har Light-kollektionen også sådan en model. Der er altså rig mulighed for at finde dit næste armatur hos VVSdeluxe. Og vil du gerne have et helt særligt look på badeværelset eller i køkkenet, kan du med fordel prøve med vvsartikler i poleret messing.

Børstet messing

Hvis du leder efter et mere sydlandsk og varmt look til dit badeværelse eller i dit køkken, kan du prøve med et gyldent metal. Du kan eksempelvis vælge et armatur i messing, enten poleret eller børstet, alt efter hvilken type du foretrækker. Hos VVSdeluxe har vi lækre produkter i både børstet og poleret messing, så du kan finde lige præcis det brusesæt eller armatur, du er på udkig efter.

Et eksklusivt look med børstet messing

Noget af det, der fylder mere og mere i badeværelsestrenden, er luksus og velvære. Selvforkælelse er det helt store hit, og hvad er mere forkælende end luksus i boligen og i hverdagen? Et armatur eller brusesæt i messing er med til at skabe en luksuriøs fornemmelse og en helt særlig varme i rummet.

Med børstet messing kan du give dit badeværelse eller køkken et nyt og frisk udtryk, der både afspejler modernitet i valget af metal og afgiver en undertone af vintage til rummet. Det tilføjer dit badeværelse eller køkken en eksklusiv fornemmelse. Børstet messing kan både bruges til de typiske nordiske farver, et hvidt-i-hvidt badeværelse eller til et badeværelse holdt i mere sydlandske farver og stilarter. På den måde kan metallet være med til at fuldende en orientalsk varm stil og bryde med de mere kolde nordiske farver. Derfor vil børstet messing også kunne bruges i ethvert hjem, uanset hvilken indretningsstil du har.

Du kan også sagtens kombinere børstet messing med både en lys, mørk eller hvid indretning. På den måde kan du give liv til og skabe blikfang i det hvide eller lyse look eller bryde med den tunge mørke indretning. Børstet messing har mange anvendelsesmuligheder og kan bruges til lige den stil, du har derhjemme.

Et lækkert brusesæt til badeværelset

Hos VVSdeluxe kan du finde en lang række skønne brusesæt til dit badeværelse, og uanset hvilken stil du har derhjemme, kan du helt sikkert finde et brusesæt til dit behov hos os. Her på siden finder du lækre brusesæt fra Paffonis serie Light, der rummer både traditionelle brusesæt samt brusekolonner, der tilføjer badeværelset et mere eksklusivt look.

Du finder blandt andet en Light-model, der kan bruges til både brus og kar ved at hive i omskifteren. Det giver dig mulighed for at have kombineret bruse- og karbad, alt efter hvad du har valgt at have på badeværelset. Den flotte brusekolonne fås med hoved- og håndbruser, så du nemt kan skifte mellem de to brusere. En brusekolonne er en mere moderne tilføjelse, der skaber en luksuriøs fornemmelse på dit badeværelse. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge til dit badeværelse, står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde dit næste brusesæt.

Hvidguld

Hvis du er på udkig efter noget eksklusivt til din bolig, men ikke noget der skaber for meget blikfang, kan du med fordel prøve med armaturer eller brusesæt med et lækkert hvidguld udseende. Hos VVSdeluxe kan du finde en lang række produkter og armaturer til dit badeværelse. Fælles for alle produkterne her på siden er, at de er lavet i hvidguld.

Hvidguld til enhver indretning

Vil du gerne have mere varme ind i din indretning? Men du synes, at messing og guld bliver for voldsomt? Så kan du i stedet vælge det elegante hvidguld. Du får den samme eksklusive fornemmelse og luksuriøse look på badeværelset eller i køkkenet, selvom du vælger hvidguld. Metallet er mere afdæmpet i sit udtryk, men kan stadig bidrage til en sydlandsk indretning.

Metallet kan bruges til lige den indretning, du har derhjemme, og sammen med de produkter du har på badeværelset eller i køkkenet. Du kan således bruge hvidguld til at bryde med et hvidt-i-hvidt look eller til at give det mørke møblement modspil og bløde rummet op. Med hvidguld er mulighederne mange, og metallet giver dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på boligens udtryk.

En trend, der er begyndt at fylde mere på boligmarkedet, er organiske materialer som træ, beton og marmor. Mange vælger disse materialer, hvis de ønsker et mere naturligt og rustikt look i deres bolig. Her kan du med fordel kombinere et organisk materiale med produkter i hvidguld. Du kan blandt andet vælge at kombinere overflader af marmor med et armatur i hvidguld på badeværelset og give rummet et eksklusivt look. Eller hvad med lækre træoverflader i køkkenet og en vandhane i hvidguld?

VVS-artikler til din bolig

Hos VVSdeluxe kan du finde alle de vvsprodukter, du skal bruge til din bolig. Hvad enten det er armaturer, brusesæt, bundventiler, toiletter eller de smarte Quooker-armaturer. Uanset hvilken type metal du er mest til, og som passer bedst til stilen i din bolig, er vi sikre på, at du kan finde noget i vores sortiment. Lige her på siden kan du gå på opdagelse i vores udvalg af produkter i hvidguld og lade dig inspirere til indretningen i din bolig.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller er i tvivl om, hvilket du skal vælge, står vi altid klar til at hjælpe dig. Skulle du være i tvivl om, hvilket metal der vil passe bedst til din indretning, eller hvad forskellen på nogle af vores armaturer er, er det også noget, vi kan hjælpe dig med. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde lige det, du mangler.

Kobber

Er du på udkig efter et produkt, der kan bringe mere varme ind i rummet og bløde indretningen op? Så kan du med fordel prøve med vvsartikler i kobber. Hos VVSdeluxe har vi et bredt udvalg af produkter i det skønne rødbrune metal, som du kan gå på opdagelse i og lade dig inspirere af. Vi har noget for enhver smag, og uanset hvad du leder efter, er vi sikre på, at vi også har noget til dig.

Kobber til indretningen

Kobber er begyndt at fylde meget mere på den danske indretningsscene, hvor flere og flere kombinerer udtrykket på badeværelset eller i køkkenet med det lækre rødbrune materiale. Kobber kan blandt andet bruges sammen med jordfarver, der danner en flot base i din bolig. Eller du kan vælge at kombinere kobber med organiske materialer som marmor eller træ. Det unikke ved kobber er, at det tilføjer dit hjem en masse varme.

Den nordiske indretning karakteriseres ofte ved at være farveløs og minimalistisk, og skal der vælges nye elementer, er vi gode til at vælge de klassiske farver som hvid og grå. Et armatur eller brusesæt i kobber er en nem måde at tilføje mere farve til rummet og bryde med det nordiske look på. Kobber matcher nemlig den kølige stil enormt godt, for metallet er på den ene side klassisk og elegant og på den anden mere eksklusivt end krom og stål. Og så er metallet lige så holdbart som forkromede produkter.

Uanset hvilken stil du har hjemme i boligen, kan du nemt kombinere den med vvsartikler i kobber. Særligt hvis din stil er mere romantisk og blød. Her vil kobber passe helt perfekt og være med til at give indretningen et fuldendt look.

Alt til dit badeværelse

Du går aldrig galt i byen med det klassiske og tidløse krom, når du skal vælge udstyr til dit badeværelse. Men kunne du godt tænke dig et varmere udtryk og et helt særlig look på badeværelset eller i køkkenet, vil kobber være et oplagt valg. Med kobber får du nemlig mulighed for at bryde med det klassiske look på badeværelset og sætte dit helt præg på indretningen.

Hos VVSdeluxe har vi noget for ethvert humør og til enhver stil, hvad enten du leder efter armaturer, brusesæt eller andet udstyr til boligen. Og lige her på siden har vi samlet et udvalg af vores produkter holdt i det skønne kobber, som du kan gå på opdagelse i.

Krom

Med udstyr i krom går du aldrig galt i byen, og det passer til både den klassiske og moderne indretning. Du kan derfor nemt kombinere armaturer eller brusesæt i krom med lige den stil, du har derhjemme, uden at metallet bryder med rummets samlede udtryk. Hos VVSdeluxe kan du gå på opdagelse i vores udvalg af produkter i det elegante krom.

Krom til enhver stil

Det skønne ved krom er, at der er tale om et tidløst metal, der passer til alt. Uanset om du har mange farver på badeværelset eller holder et stringent look med hvide og grå nuancer, kan du ikke gå galt i byen med krom. For krom passer nemlig til alle stilarter og sammen med både den lyse og mørke indretning.

Krom kan derfor også fint bruges sammen med en klassisk stil med rene linjer og lyse farver. Her vil et brusesæt i krom være den sidste finish på en enkelt indretning. Krom kan også bruges til den mere nordiske og diskrete stil, hvor metallet ikke skaber for meget blikfang og bryder med looket. Er der i stedet smæk på farverne i dit køkken, kan du med fordel vælge et armatur i krom og få skabt en kontrast til de mange farver. Skulle du i stedet være på udkig efter et mere industrielt look, vil det også være oplagt at vælge krom. Med armaturer eller brusesæt i krom tilføjer du dit badeværelse eller køkken et elegant strejf. Krom er nemlig et tidløst metal, der kan bruges alle steder og til alle stilarter.

Udstyr til din bolig

Når du skal vælge dit nye armatur, er det vigtigt at have både design, kvalitet og funktionalitet for øje. Derfor er det også vigtigt, at du vælger det materiale, der passer bedst til din indretning. Søger du et bestemt udtryk, vil et anderledes metal være et oplagt valg til at skabe den stemning, du er ude efter. Er du i stedet interesseret i et stilrent materiale, der passer til alt og aldrig går af mode, kan du med fordel vælge et armatur i krom. Ønsker du at skabe en designmæssig sammenhæng på badeværelset eller i køkkenet, kan det være en god idé at lade det andet tilbehør være i krom også.

Hos VVSdeluxe har vi en lang række armaturer i krom, så du kan finde lige det design, der matcher din bolig. Alle vores produkter er af høj kvalitet og med forskellige funktioner, og derfor er vi også sikre på, at der er et armatur til dig. I udvalget finder du blandt andet klassiske armaturer med cylindergreb, forhøjet eller med udtryksslange. Drømmer du om nemt at få kogende vand eller at have mulighed for at få afkølet og filtreret vand, kan du her på siden også gå på opdagelse i vores sortiment af de smarte Quooker-armaturer.

Matsort

En af de tendenser, der også er blevet mere og mere populær til blandt andet badeværelset, er matsort. Den strømlinede, sofistikerede matte overflade har vundet indpas i indretningen, og med den sorte farve kan du sætte kant på stilen derhjemme. Hos VVSdeluxe har vi derfor samlet et bredt udvalg, hvor du kan finde forskellige produkter i matsort.

Sæt kant på indretningen med matsort

Produkter med en matsort overflade vil være en god kontrast til de lyse eller hvide fliser og være en skøn måde at skabe kontrast i rummet på. Vælger du et mørkt armatur til badeværelset, kan du på den måde sætte fokus på og definere de fine detaljer, du har i rummet. Du kan med et armatur eller brusesæt i matsort bryde med det klassiske hvidt-i-hvidt på en elegant måde og sætte et helt særligt præg på indretningen i din bolig.

Den klassiske kombination af sort og hvid holder stadig og kan bruges til alle stilarter. Du kan frit vælge, om du vil gå all-in på denne kombination, eller om du vil bryde med looket og tilføje flere farver til indretningen. Er dit badeværelse holdt i hvide farver, kan du med et matsort armatur tilføje mere kant og skabe kontrast i rummet. På den måde kan du sætte den sidste finish på rummets udtryk.

De matsorte produkter vil også passe helt perfekt, hvis du søger et mere industrielt look. Hvis du vælger at kombinere et matsort med sarte farver, får du skabt modspil mellem farverne, og dit badeværelse vil fremstå både moderne og minimalistisk. Et matsort armatur vil også passe helt perfekt til de mere organiske materialer som træ og mursten. Særligt i køkkenet kan dette give indretningen et råt udtryk. Der er således mange muligheder, hvis du vælger vvsartikler i matsort.

Alt i VVS til boligen

Her på siden kan du derfor gå på opdagelse i vores udvalg af vvs i matsort. Vælger du et armatur til enten køkkenet eller badeværelset i matsort, anbefaler vi, at du også vælger en bundventil i den smarte farve. Så du på den måde kan skabe en designmæssig sammenhæng i rummet.

Hvis du gerne vil sætte dit eget unikke præg på indretningen, kan du prøve med matsort, der tilføjer indretningen et helt særligt udtryk. Har du forelsket dig et produkt, men synes den matsorte overflade er for voldsom, så fås mange af produkterne fra Paffoni i en lang række forskellige metaller. På den måde kan du være sikker på at finde lige det udstyr, du leder efter.

Retro

Kunne du godt tænke dig et helt særligt udtryk på badeværelset? Eller er du på udkig efter et retro håndvaskarmatur, der passer til stilen i resten af boligen? Hos VVSdeluxe kan du finde et bredt udvalg af vandhaner og brusere i forskellige designs og farver. Vi fører forskellige retro modeller, og vi er sikre på, at der også vil være en model, der passer til dit hjem.

Få retro stilen hjemme på badeværelset

Hvis du er på udkig efter vandhaner og brusesæt i en retro stil, så kan du her på siden finde et bredt udvalg af lækre kvalitetsarmaturer og brusesæt, der er holdt i et retro design. Er du på udkig efter en mere gammeldags indretning på dit badeværelse, eller bare er helt vild med det vintage udtryk i køkkenet, kan du med fordel gå på opdagelse i kollektionen fra Paffoni. Her finder du hele tre forskellige modeller, der alle har til det fælles, at de er retro.

I Belinda-serien kan du blandt andet finde vandhaner og brusesæt, der afgiver den helt rigtige udstråling. Formen på armaturernes greb samt den runde form på brusehovedet leder tankerne hen på et mere industrielt og vintage look. Du kan også finde produkter i det lækre design i både Iris- og Klipper-modellen. Fælles for alle tre kollektioner er den stemning af nostalgi, de alle udstråler.

Vandhanernes og brusesættenes design er tidløst, og med deres retro look vil de passe helt perfekt ind i den klassiske indretning. Så hvis du er på udkig efter den helt rigtige retro atmosfære i din bolig, kan du gå på opdagelse lige her på siden og lade dig inspirere til stilen derhjemme. Du kan også nemt blande den retro stil med en mere moderne og på den måde sætte dit helt eget præg på udtrykket på badeværelset eller i køkkenet.

Alt til dit badeværelse hos VVSdeluxe

Uanset hvilken stil du er mest til, kan du finde lige det udstyr, du skal bruge, i vores sortiment. Vi har vandhaner til enhver stil og brusesæt for enhver smag, og vi er derfor helt sikre på, at vi også har noget til dig. For at kunne tilbyde et bredt udvalg af vvsartikler har vi samlet nogle af de bedste produkter på markedet, så vi kan tilbyde dig armaturer, brusesæt, toiletter og meget mere i lækre designs og topkvalitet.

For at kunne matche stilen hjemme i din bolig har vi sørget for at have produkter i forskellige designs og en lang række forskellige overflader, så der er noget for alle. Hos VVSdeluxe kan du finde alt det, du skal bruge til dit badeværelse, og skulle du have spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Firkantet

Hvis du holder af den moderne og minimalistiske indretningsstil med skarpe linjer og elegante designs, kan du med fordel gå på opdagelse her på siden. Hos VVSdeluxe kan du finde en lang række lækre produkter i et firkantet design, der rammer den nordiske minimalisme lige i øjet. Her på siden kan du gå på opdagelse i vores firkantede designs og finde inspiration til indretningen på dit badeværelse og i dit køkken.

Minimalistisk stil til hjemmet

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores sortiment af armaturer, brusehoveder, brusekolonner og meget mere. Fælles for alle produkterne er, at de er holdt i et firkantet design, der giver dem et helt særligt udtryk. De skarpe rene linjer giver produkterne en elegance, og med det firkantede look kan du sætte kant på indretningen i dit køkken eller på dit badeværelse. Tilsammen skaber dette et udtryk, der passer perfekt til den moderne minimalisme.

Med en vandhane i et firkantet design får du mulighed for at sætte dit eget præg på indretningen, hvor du kan lade din personlighed skinne igennem i hjemmets udtryk. Det firkantede design sætter kant på indretningen og bryder med det klassiske afrundede look på en elegant måde. Du kan med fordel gå all-in på den minimalistiske moderne stil, der tilføjer din bolig et strejf af luksus og ekstravagance. Du kan også nemt blande de firkantede bruserhoveder eller brusesæt med et klassisk armatur og på den måde skabe din helt egen stil.

Luksus og velvære

Hos VVSdeluxe kan du finde en lang række skønne vvsartikler til dit badeværelse og køkken. Der er noget for enhver smag, og derfor kan du både finde produkter i både en klassisk og moderne stil samt armaturer i blandt andet krom og kobber. På den måde sikrer vi, at der er noget til enhver smag og stil, og vi er helt sikre på, at du også kan finde noget til din bolig.

Et armatur i et firkantet design tilføjer dit køkken eller badeværelse den helt rigtige finish, og derfor vil det firkantede design være oplagt til dig, der søger et moderne og minimalistisk look. Mangler du en ny lækker brusekolonne, kan du blandt andet tage et kig på City-modellen fra Paffoni. Designet har en særlig elegance over sig, der tilføjer badeværelset et strejf af luksus. Og hvis du gerne vil fuldende looket med et badeværelse, der emmer af velvære og luksus, kan du med fordel også tage et kig på vores sortiment af smarte håndklædetørrer.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay