Kontakt os

Her på siden finder du vores kontaktinformationer. Hos VVSdeluxe er du i centrum, hvorfor vi gør vores for at yde den bedste service og levere produkter i topkvalitet. Vi har mange års erfaring inden for faget og kan give dig en kompetent rådgivning, hvad end det gælder henvendelser vedrørende køkken eller bad. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine projekter.

Har du spørgsmål til, eller mangler du rådgivning og sparring vedrørende vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Enten ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Vi bestræber os på at svare tilbage hurtigst muligt, så vi sammen kan løse din opgave.

Vi er her for at hjælpe, og du er derfor også velkommen til at skrive til os på info@vvsdeluxe.dk eller ringe direkte til vores specialister på +45 71 92 80 90.

Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har behov for professionel og kompetent rådgivning vedrørende VVS-artikler til køkken eller bad. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit projekt, hvad end det drejer sig om montering af nyt armatur eller køb af brusehoveder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Spørgsmål vedrørende et produkt eller en ordre

valgfri

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay