Badeværelsestilbehør

Er du i gang med at bygge drømmehuset? Eller vil du bare gerne lige pifte badeværelset en smule op? Så kan du gå på opdagelse i vores udvalg af brugbart badeværelsestilbehør. På denne side har vi samlet skønne produkter, der giver badeværelset den sidste finish. Og mon ikke du kan finde det du søger her hos VVSdeluxe?

Filtrer efter

Viser 1-21 af 25 element(er)

Aktive filtre

300,00 kr.

Toiletrulleholder i rustfri stål, i en børstet eller poleret udgave. Modellen er vendbar, så rullen kan komme ind både fra højre og venstre side. Dette gøres nemt ved at løsne pinolskruen og trække beslagene ud.

Inkl. skruer, rawlplugs og unbrako-nøgle.

Afstand mellem hullerne "CC" er 8,1 cm

Viser 1-21 af 25 element(er)

Den sidste finish

Selvom badeværelsestilbehøret måske ikke er den vigtigste del af dit badeværelse, er det alligevel det, der sørger for den sidste finish. Badeværelsestilbehøret fuldender badeværelset, og det er særligt her, at du får mulighed for at sætte dit eget præg på rummet.

Med små nipsgenstande kan du forme badeværelsets look og atmosfære ud fra det, du gerne vil have det skal udstråle. Ved selv at vælge det praktiske tilbehør er du også i stand til at pege toiletrulleholderen og toiletbørsten i den retning og stil, du er på udkig efter. Hvad enten badeværelset skal være romantisk, moderne eller klassisk.

Lækre produkter fra Nico Bath

Her på siden finder du lækkert badeværelsestilbehør fra mærket Nico Bath. Vi har både toiletrulleholdere, toiletbørster, tandkrus, kroge og håndklædestænger. Tilbehøret er i et stilrent design, der passer perfekt ind på ethvert badeværelse. Med det tidløse design og den høje kvalitet er det produkter, der holder i mange år.

Nico Baths produkter fås i to forskellige udgaver, der giver dig mulighed for frit at vælge, hvad der vil passe bedst på dit badeværelse. Du kan vælge enten poleret rustfri stål eller børstet rustfri stål. Du kan også vælge at mixe de to for et unikt look. Med poleret stål får du et mere moderne udtryk på dit badeværelse, mens børstet stål leder tankerne hen på en mere romantisk og klassisk stil. Sat sammen med et håndvaskarmatur i kobber får du den helt rette romantiske stemning, mens et armatur i krom vil gøre det mere klassisk. Til det moderne kan du med fordel vælge et sort armatur. Der er mange muligheder for at mixe og matche, som du lyster, så du kan finde det helt rette look til dit badeværelse.

Forny badeværelset med badeværelsestilbehør

Når det kommer til dit hjem, er det ofte de små ting, der gør hele forskellen. Både i forhold til at præge boligen med din egen stil, men også for at gøre boligen mere hjemlig og hyggelig. Det samme gælder på badeværelset. Måske har du aldrig tænkt så meget over interiøret til badeværelset. Men faktisk er badeværelsestilbehør en oplagt måde at gøre badeværelset mere hyggeligt på.

Du kan nemt gøre badeværelset mere hjemligt og skabe den helt rette stemning med en smule tilbehør. Også selvom det så bare er et tandkrus eller andet, der har en praktisk funktion. Det at du har valgt tilbehøret, sætter det særlige præg på rummet. Og er tilbehøret nøje udvalgt med tanke for indretningen og stilen, bliver rummet hurtigt hyggeligere. Hvilket design, dit badeværelsestilbehør skal have, kommer helt an på, hvad der bedst matcher dit behov og stil.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay