Bolig

Er du i gang med at give boligen den helt store tur med renovering fra kælder til kvist? Og mangler du lige de sidste dele for at få en boligoplevelse udover det sædvanlige? Her på siden kan du gå på opdagelse i vores udvalg af de sidste vvsartikler, der skal til for at få boligen til at være efter din stil. Hos VVSdeluxe er vi sikre på, at du kan finde lige det, du står og mangler her i vores sortiment.

Filtrer efter

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Lækre termostater fra Danfoss

Her på siden kan du blandt andet finde smarte termostater fra Danfoss. Du behøver ikke være i gang med en renovering for at købe termostater. Faktisk anbefales det, at du udskifter termostaterne, hvis de er mere end 10 år gamle. På den måde sparer du bedre på varmen. Nye radiatortermostater udnytter nemlig varmen bedre og er hurtigere til at reagere på temperaturskift i boligens rum.

Termostaterne fra Danfoss har alle det tilfælles, at de sørger for at lunt indeklima i boligen i de måneder, hvor temperaturen er lavest. Så slipper du for at pakke dig ind i tykke tæpper for at holde varmen. Termostaterne er funktionelle og i et stiligt diskret design, der passer ind i ethvert hjem uden at påvirke indretningen. I stedet bliver de en naturlig del af boligens interiør. Med en termostat fra Danfoss får du en brugervenlig termostat, der er nem at vedligeholde. Og blandet med et diskret design er der ikke noget at sige til, at de er et populært valg, når det kommer til termostater.

I vores udvalg kan du finde den klassiske termostat fra Danfoss, som du kender den, samt Living Design-modellen hvor elegance og funktionalitet er i højsædet. Det smarte ved denne model er, at den også nemt kan bruges til RA-URX-ventilerne til en håndklædetørrer.

Antikalk-systemer

I vores udvalg af vvsartikler til hjemmet kan du også finde smarte antikalk-systemer fra Dropson. Hos os kan du finde to modeller, hvor den eneste forskel er deres maksimale kapacitet. Et antikalk-system har til formål at beskytte dine vandinstallationer og øvrige vvsartikler, hvor der kan dannes kalk. Antikalk-systemerne fra Dropson er en professionel elektrisk vandbehandling, der hjælper til at fjerne gammel kalk og forhindre ny kalk i at dannes. Antikalk-systemerne fås enten med en kapacitet på 2,5 m3 i timen eller 4,5 m3 i timen, alt efter hvad dit behov er. Er du stadig i tvivl om, om et antikalk-system er noget for dig?

Med et antikalk-system kan du:

  • - Spare energi
  • - Undgå ophobning af kalk og reducering af eksisterende kalk
  • - Forbedre vandfaciliteterne

Hvis du stadig er i tvivl, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde lige det, du mangler.

Undgå kalk i vandet med et blødgøringsanlæg

Med et blødgøringsanlæg kan du slippe af med kalk i vandet og få en langt bedre vandoplevelse. Anlægget fjerner effektivt kalken i vandet, så du får lækkert og klart drikkevand og brugsvand. Kalk er med til at ødelægge dine vvs-installationer, samt andre dele der bruger vand. Sætter kalken sig i dine køkkenmaskiner, rør eller vaskemaskiner, betyder det også, at disse skal arbejde hårdere for at opnå den samme effekt som de maskiner, der er frie for kalk.

Blødgøringsanlægget skal installeres lige efter vandmåleren og hjælper til at forlænge levetiden på dine maskiner, der bruger vand. Uden kalk i vandet undgår du blandt andet kalkaflejringer på fliser i brusenichen og armaturer. Det vil gøre rengøringen en del nemmere. Samtidig vil håndklæder og sengetøj efter vask føles blødere, selv uden skyllemiddel. På den måde sparer du penge og undgår at belaste miljøet.

I vores sortiment af vvsartikler til boligen finder du også tilbehør til dit nye blødgøringsanlæg. Til anlægget skal der nemlig bruges salt til rensning, desinficering og regenerering af blødgøringsanlægget, foruden et installationssæt så du kan få mest muligt ud af dit nye anlæg.

Skulle du have behov for hjælp til at finde det, der dækker dit behov bedst, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte VVSdeluxe. Vi står klar til at rådgive dig til den perfekte løsning til dig og din bolig.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort:       og