Bolig

Er du i gang med at give boligen den helt store tur med renovering fra kælder til kvist? Og mangler du lige de sidste dele for at få en boligoplevelse udover det sædvanlige? Her på siden kan du gå på opdagelse i vores udvalg af de sidste vvsartikler, der skal til for at få boligen til at være efter din stil. Hos VVSdeluxe er vi sikre på, at du kan finde lige det, du står og mangler her i vores sortiment.

Filtrer efter

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Viser 1-3 af 3 element(er)

Antikalk-systemer

I vores udvalg af vvsartikler til hjemmet kan du også finde smarte antikalk-systemer fra Dropson. Hos os kan du finde to modeller, hvor den eneste forskel er deres maksimale kapacitet. Et antikalk-system har til formål at beskytte dine vandinstallationer og øvrige vvsartikler, hvor der kan dannes kalk. Antikalk-systemerne fra Dropson er en professionel elektrisk vandbehandling, der hjælper til at fjerne gammel kalk og forhindre ny kalk i at dannes. Antikalk-systemerne fås enten med en kapacitet på 2,5 m3 i timen eller 4,5 m3 i timen, alt efter hvad dit behov er. Er du stadig i tvivl om, om et antikalk-system er noget for dig?

Med et antikalk-system kan du:

  • - Spare energi
  • - Undgå ophobning af kalk og reducering af eksisterende kalk
  • - Forbedre vandfaciliteterne

Hvis du stadig er i tvivl, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde lige det, du mangler.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay