Quooker Flex køkkenarmaturer 

Quooker Flex er til dig, der ikke ønsker, eller har plads til to haner. Den tillader, at du nemt kan skifte mellem koldt, varmt og kogende vand med den samme hane. Dens fleksible udtræksslange gør det muligt at komme rundt i alle hjørner af vasken.

Mangler du hjælp til at vælge den helt rette Quooker Flex vandhane? Vi guider dig nederst på siden.

Hvorfor vælge Quooker Flex armaturet?

Siden 1970, hvor Quookeren blev opfundet af Henri Petri, har den udviklet sig enormt meget og kan i dag mere end nogensinde før. Kendetegnet ved sin fleksibilitet, er Quooker Flex-modellen et godt eksempel herpå, da den på mange måder kan lette din hverdag og spare dig for plads.

Her får du varmt, koldt og 100 °C kogende vand i én og samme hane. At Flex-modellen hurtigt kan skifte mellem vandtyperne, betyder også, at du ikke skal vente på det kogende vand, hvis du lige har brugt den kolde hane. Med dens fleksible udtræksslange kommer du hertil nemt rundt i alle hjørner af vasken.

Quooker Flex-modellen er altså oplagt, hvis der er for trængt til to vandhaner. Men også hvis du bare står og mangler en funktionel og designmæssig opgradering i dit køkken.

Sådan virker en Quooker Flex

Funktionaliteten er simpel, hvilket er med til at gøre Flex-modellen til en kogende revolution. For at tappe kogende vand, skal du trykke to gange på det runde betjeningsgreb og derefter dreje grebet mod uret. Ved at dreje betjeningsgrebet tilbage, slukker du for vandet.

Lad os tage et hurtigt kig på de forskellige beholdere, tilkøb og armaturets sikkerhed nedenfor.

Værd at vide om beholderne:

Som udgangspunkt giver din Quooker Flex tre typer vand samlet i ét armatur – alm. koldt vand, varmt vand og kogende vand.

Det kogende vand kommer fra en beholder på 3 eller 7 liter, som typisk placeres under vasken og herfra tilsluttes hanen. Beholderen kan også sagtens hænges på væggen med et ophængsbeslag. Når den tømmes, er der 3 liter kogende vand klar igen efter cirka 10 minutter. 

Oftest vil man købe beholderen sammen med sin nye hane, hvilket du for eksempel kan gøre med modellen Quooker Flex mat sort inkl. PRO3VAQ beholder. Lige netop PRO3VAQ-beholderen er velegnet til den almindelige husholdning og indeholder 3 liter kogende vand.

Hvis du ikke har varmt vand tilgængeligt i dit hjem, bør du i stedet vælge COMBI beholderen. Udover det kogende vand, leverer den nemlig varmt vand ved at blande det kogende og kolde vand. Dette resulterer i 50-60 °C. Se for eksempel modellen Quooker Flex rustfri stål inkl. Combi beholder.

Tilføj vand med brus og afkølet vand med en køleenhed

Er du godt tilfreds med en Quooker Flex-løsning, der kun giver kogende vand, eller har du behov for ekstra vandtyper såsom vand med brus? Er du til sidstnævnte 5-i-1 løsning, kan du overveje en tilkøbt køleenhed.

Med Quooker Cube-køleenheden får du, udover kogende vand, også afkølet vand og vand med brus med i dit armatur. Det afkølede vand fås både med og uden brus, da køleenheden har en CO2-flaske tilsluttet, som giver kulsyre til det kolde vand. 

Quooker Flex er sikker for både børn og voksne

Alle Quooker-haner, og herunder også Flex-modellerne, er børnesikrede med deres dobbelt-tryk-drej betjeningsgreb.

Ved at man skal trykke dobbelt og derefter dreje på grebet for at aktivere det kogende vand, kan man ikke "komme til" at tænde for det ved en fejl. Hertil har hanen en rød lysring, der indikerer kogende vand, når det endelig er tændt. Ringen lyser op, når du tapper kogende vand og varmelegemet i beholderen herved aktiveres.

Rustfri stål, krom eller mat sort?

Hos VVS Deluxe udbyder vi et stort udvalg af Quooker Flex vandhaner. Disse modeller er alle udført i et slankt, rundt design. Men som du kan se, fås de i flere forskellige overflader. I sidste ende handler det nok om, hvilket materiale der bedst matcher din stil og køkkendesign. 

Krom er uden tvivl ét af de mest anvendte materialer til vandhaner i køkkenet, da det både er stilrent og nemt at rengøre. Her er der lagt en en sølv/grå overflade yderst på Quookeren.

Se for eksempel modellen Quooker Flex Krom u. beholder.

Rustfri stål indeholder omk. 12% krom, som er med til at gøre armaturet meget hygiejnisk. Ellers er materialet ofte kendt for sine mange antibakterielle egenskaber. Rustfri stål giver din Quooker et mere "professionelt" look, da overfladen ikke er ligeså skinnende som et armatur af ren krom.

Se for eksempel modellen Quooker Flex Rustfri stål u. beholder.

Den matte sorte model har en coating, der gør Quookeren ekstra slidstærk overfor ridser. Hertil bringer den elegance til indretningen af køkkenet. Også særligt, hvis du har et meget hvidt køkken, da den her vil give kontrast.

Se for eksempel modellen Quooker Flex Mat sort u. beholder.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay