Quooker Nordic Round Twintaps

Opdag vores udvalg af Quooker Nordic Round Twintaps nedenfor.

Med et TwinTap-sæt får du en kogende vandhane og blandingsbatteri i samme runde, stilrene design. Hertil kan hanen til det kogende vand justeres op og ned i højden. Tilkøber du Quooker Cube, får du vand med brus og afkølet vand med.

Quooker Twintaps – hvorfor to haner?

Denne type Quooker løsning er ideel til det traditionelle, lidt større køkken, men også til dig, der er mere tryg ved at adskille kogehanen fra blandingsbatteriet. 

Nordic Round TwinTaps-pakken indeholder to haner i samme design og med en rund tud. I mens den ene vandhane leverer 100°C kogende vand, har den anden funktionen af et blandingsbatteri, der blander det varme og kolde vand. Beholderen med enten 3 eller 7 liter, står for det øjeblikkeligt kogende vand og placeres typisk under køkkenvasken.

De ovenstående varianter har et rundt udløb. Men foretrækker du en kantet variant, kan du hos VVS Deluxe også finde de firkantede Twintaps-modeller. Begge Twintaps-varianter har deres minimalistisk design til fælles, som tager inspiration i nordisk æstetik.

Forskellen på Quooker-beholderne

Twintaps-hanerne købes altid sammen med en beholder, hvor du enten finder Pro3vaq eller COMBI(+) beholderen. Hvorimens valget afhænger af visse forhold i dit køkken, har alle beholdere deres gode isolering til fælles, foruden deres økonomiske fordele. Standby-forbruget er for eksempel kun ca. 45 øre pr. dag. Nedenfor gennemgår vi hurtigt forskellen på begge beholdere. 

Pro3vaq

Pro3vaq-beholderen med 3 liter er mere end velegnet til de fleste husstande. Den leverer den nøjagtige mængde kogende vand, som de fleste har behov for. Hermed spilder du hverken vand eller energi, modsat ved en kedel. Med den bedste isolering man kan få, er denne beholder også økonomisk og kompakt (Vaq står for høj-vakuumisolering af Quooker-beholderen). 

COMBI (og COMBI +)

Venter du længe på det varme vand i dit køkken, og har du et stort vandspild? Så bør du vælge en COMBI+ beholder. Den tilsætter kogende vand til det varme vand indtil temperaturen er høj nok. Denne type beholder vælges ofte i forbindelse med en anden eksisterende billig energikilde som fjernvarme, naturgas, solvarme eller jordvarme.

Hvis du derimod overhovedet ikke har varmt vand tilgængeligt, bør du i stedet gå med en COMBI-beholder.

Maksimal sikkerhed ved begge Twintaps-haner:

  • Den kogende vandhane har børnesikret tryk-drej greb, som en ekstra sikkerhed når man har små børn i hjemmet
  • Den runde tud er isoleret ved begge haner for at sikre, at de ikke er for varme at røre ved
  • Vandstrålen er fin, hvilket også er med til at forhindre forbrændinger. Husk, at du kan justere kogehanens højde for at forhindre sprøjt. Dette er for eksempel nyttigt, når du fylder krus og større gryder
  • En rød ring vil lyse, når der udtømmes kogende vand, og når tanken varmes op

Bør jeg vælge Twintaps i krom eller rustfri stål?

Ovenstående udvalg af Quooker Twintaps-haner dækker både over materialerne rustfrit stål og krom. Med forskellige matarialer har du gode muligheder for at gøre dit køkkendesign unikt. Nedenfor gennemgår vi materialernes fordele.

Rustfri stål indeholder omk. 12% krom, som er med til at gøre Twintaps-sættet meget hygiejnisk. Ellers er materialet ofte kendetegnet ved sine antibakterielle egenskaber. Rustfri stål giver også Quookeren et professionelt look, da overfladen ikke er ligeså skinnende som et armatur af ren krom. Se for eksempel Twintap-modellen Quooker Nordic Round Twintaps - Rustfri stål.

Krom er ét af de mest anvendte materialer til vandhaner i køkkenet, da det både er stilrent og nemt at rengøre. Her er der lagt en sølv/grå overflade yderst på Quookeren. Tag for eksempel et kig på Twintap-modellen Quooker Nordic Round - Krom.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay