Brusehoveder

Trænger det gamle brusehoved til at blive skiftet ud? Eller er du i gang med at indrette badeværelset efter en bestemt stil? Så er du landet det rette sted. Her på siden kan du finde et stort udvalg af forskellige brusehoveder til lige det behov, du må have. Hos VVSdeluxe er vi sikre på, at du kan finde dit nye brusehoved her på siden.

Aktive filtre

Viser 1-40 af 40 element(er)

Stort udvalg af brusehoveder

I vores sortiment af brusehoveder kan du finde lige det brusehoved, dit badeværelse mangler. Vi har et stort udvalg af lækre kvalitetsprodukter fra Paffoni, og du kan både finde håndbrusere, hovedbrusere og brusearme lige her på siden til præcis det behov og den stil, du har på badeværelset.

Har du en bestemt stil på dit badeværelse? Så fortvivl ej! Med det brede sortiment af lækre produkter kan du helt sikkert også finde et brusehoved, der også passer til din indretning. Hvis du har en klassisk stil på badeværelset, vil Prestige-modellen være det ideelle valg til brusenichen. Håndbruseren er holdt i et traditionelt design, der er både tidløst og smart. Grundet det klassiske design vil det også nemt kunne bruges sammen med enhver stil.

Er stilen på badeværelset derimod mere moderne, vil Premium brusehovedet være en skøn tilføjelse. Designet er elegant og stilrent på den helt rette måde, og med det enkle look passer det perfekt til den moderne minimalisme. Vil du derimod hellere have et badeværelse med en retro atmosfære, kan du med fordel vælge Belinda-modellen. Denne hovedbruser er holdt i et lækkert vintage design, der emmer af nostalgi.

Luksus og velvære på badeværelset

Vil du også gerne have et badeværelse, hvor det luksuriøse er til at tage og føle på? Og hvor du kan få velvære selv i hverdagen? Med vores smarte hovedbrusere fra Paffoni har du mulighed for at få den helt rigtige følelse af velvære, hver gang du går i bad. Bruseren giver badeværelset et strejf af luksus og elegance, uden at du behøver at betale en bondegård for det.

Den smarte City-model fra Paffoni er super moderne og holdt i et stiligt design, der giver dig følelsen af velvære. Den lækre hovedbruser har også en antikalk-funktion, der gør, at du hurtigt og nemt kan fjerne kalk. Det kræver derfor ikke det store arbejde at vedligeholde denne bruser.

Uanset om du er på udkig efter et klassisk eller et moderne bruserhoved, eller om du gerne vil have mere luksus i hverdagen, så har vi brusehovedet til dig og dit badeværelse. Er du i tvivl om, hvilket bruserhoved der dækker dit behov bedst, så står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det rette.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort:       og