Brusehoveder

Trænger dit gamle brusehoved til at blive skiftet ud? Eller er du i gang med at indrette badeværelset efter en bestemt stil? Så er du landet det rette sted. I vores sortiment kan du finde lige det brusehoved, som dit badeværelse mangler. Vi har et udvalg af lækre kvalitetsprodukter fra Paffoni, og du kan både finde håndbrusere, hovedbrusere og brusearme til præcis det behov og den stil, du har på badeværelset.

Aktive filtre

Viser 1-21 af 42 element(er)

Du finder også et bredt udvalg af bruseslanger i forskellige designs, som kan sættes sammen med dit brusehoved, så det passer i stilen. Er du på udkig efter både slange, brusehoved og bruserstang, så tilbyder vi også forskellige brusesæt, hvor du kan spare penge, hvis du køber det hele samlet.

Forskellige slags brusehoveder

Ønsker du et badeværelse, hvor det luksuriøse look er i højsædet? Og hvor du kan tilføje velvære til hverdagen? Med vores lækre brusehoveder fra Paffoni har du mulighed for at få den helt rigtige følelse af velvære, hver gang du går i bad. I vores udvalg af brusehoveder finder du et strejf af luksus og elegance, uden at det behøver at koste dig en masse.

Har du en bestemt stil på dit badeværelse? Så fortvivl ej. Med vores sortiment af lækre produkter kan du helt sikkert finde et brusehoved, der også passer til din indretning. Hvis du har en klassisk stil på badeværelset, vil Paffoni brusehoved være det ideelle valg til brusenichen. Grundet det klassiske design på vores brusehoveder vil det nemt kunne bruges sammen med enhver stilart.

Er stilen på badeværelset moderne? Den smarte City-model fra Paffoni er meget moderne og holdt i et stilet design, der giver dig følelsen af velvære. Det lækre brusehoved har også en antikalk-funktion, der gør, at du hurtigt og nemt kan fjerne kalk fra bruseren. Det kræver derfor ikke det store arbejde at vedligeholde dette brusehoved. 

Designet er elegant og stilrent på den helt rette måde, og med sit enkle look passer det perfekt til den moderne minimalisme. 

Vil du derimod hellere have et badeværelse med en retro atmosfære, kan du med fordel vælge Belinda-modellen. Denne hovedbruser er holdt i et lækkert vintage design, der emmer af nostalgi.

Som en tilføjelse til vores Paffoni modeller kan du vælge et brusearmatur, der passer til dit brusehoved. Vi har et stort udvalg af armaturer fra Paffoni i alverdens forskellige farver.

Brusehoveder til erhvert udtryk

Vores brusehoveder findes i et hav af farver, som blandt andet i klassiske krom og de mere moderne i sort og messing. Læs mere om vores materialer og de forskellige farver her, hvis du vil vide hvilket stilmæssigt udtryk de hver især tilfører dit badeværelse.

Vi håber, du finder det du er på udkig efter i vores webshop. Og er du i tvivl om hvilket brusearmatur du bør vælge til dit nye brusehoved, eller hvad der skal bruges af reservedele sidder vi blot et kald eller e-mail væk. 

Hos os er alt personale faguddannet, og står vi altid klar til at hjælpe dig videre, så du kan finde frem til lige netop det du har behov for.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay