Hvem er VVSdeluxe?

VVSdeluxe så dagens lys for første gang i 2018 og er startet af Carsten Hartmann og Kenneth Larsen. Vi leverer VVS-artikler af høj kvalitet til skarpe priser og sidder altid klar til at give dig kompetent rådgivning og sparring vedrørende vores produkter. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med dit næste projekt, uanset om det drejer sig om montering eller valg af VVs-artikler.

VVSdeluxe er en del af firmaet Nicobelli VVS ApS, der blev startet af Carsten Hartmann. Firmaet har eksisteret i 15 år og har derigennem opbygget stor erfaring med alt inden for VVS. I alle årene har Nicobelli VVS udelukkende handlet med erhvervskunder og B2B. Med VVSdeluxe har vi åbnet op for salg til privatkunder. Derfor sidder vores team klar til at hjælpe dig, hvad end det drejer sig om B2B eller B2C.

Hos VVSdeluxe sætter vi en ære i at kunne yde dig den bedste service både over telefon og e-mail, og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med lige det, du måtte have behov for. Du er også velkommen til at tage et smut forbi vores butik til en personlig snak om dit VVS-projekt.

I vores sortiment finder du kun produkter af topkvalitet, hvor design og funktionalitet er i højsædet. Derfor finder du blandt andet det italienske mærke Paffoni i vores udvalg. Paffoni er et familiefirma, der har eksisteret siden 1953. Fra starten af har firmaet haft fokus på produkter, der både har en lang holdbarhed og er veldesignet. Derfor fås mange af deres produkter også i flere forskellige materialer, så du har mulighed for at sætte dit eget præg på badeværelset ved at vælge lige præcis det armatur eller brusesæt, der passer til din stil. Du går derfor ikke galt i byen, når du vælger et produkt fra Paffoni.

Vores medarbejdere

Kenneth Falck   

Tlf 71 92 80 90

Kenneth

Mikkel Christensen

Tlf 71 92 80 90 

Kenneth 


Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay