Quooker - vandhane med kogende vand 

Ved køb over 1.500 kr. medfølger en gratis 450 ml. økologisk håndsprit (værdi 189 kr.)

Er du også træt af at bøvle med at finde elkedlen frem, hver gang du skal bruge kogende vand? Og er du træt af at vente på, at vandet kommer i kog, når du skal koge pasta eller kartofler? Så vil et Quooker-armatur være helt perfekt til dig. Hos VVSdeluxe har vi et bredt udvalg af forskellige Quooker-modeller, og vi er sikre på, at der også er en til dig.

Filtrer efter

Viser 1-88 af 88 element(er)

Aktive filtre

Viser 1-88 af 88 element(er)

Kogende vand på et splitsekund

Det smarte ved Quooker er, at du får kogende vand direkte fra hanen. Det sparer dig både tid og penge, og med en Quooker får du en følelse af luksus i hverdagen. Hvis du først har prøvet en Quooker, vil du have svært ved at gå tilbage til et almindeligt køkkenarmatur. Og det der mange gode grunde til.

For det første har du kogende vand lige ved hånden. Det er både vand-, plads- og tidsbesparende. Typisk når du koger vand på elkedlen, ender du med at koge meget mere vand, end du skal bruge. Ofte fordi elkedlen har en minimumsgrænse, og skal du bruge mindre end den, vil en masse vand gå til spilde. Med en Quooker slipper du for at have elkedlen stående, hvor den optager plads på køkkenbordet. Nu får du pludselig frigivet en masse plads. Samtidig sparer du en masse tid ved at have det kogende vand lige ved hånden, og så er Quookeren sikker. Med en børnesikret ”tryk&drej” funktion kan små pilfingre nemlig ikke komme til skade.

5 slags vand samlet i én hane

Quookeren giver dig tre typer vand samlet i ét armatur. Tilkøber du den smarte Quooker Cube, får du tilmed to slags vand mere. Armaturet giver dig selvfølgelig almindeligt koldt og varmt vand, men du får også både kogende og afkølet vand, foruden vand med brus. Det giver dig et køkkenarmatur, der giver dig luksus i hverdagen og mere tid til andre ting.

Ved at tilføje et Quooker-armatur til dit køkken kan du spare på vandet og samtidig spare både tid og penge. Er du blevet interesseret i at få lidt lækker luksus i hverdagen? Så har vi her på siden samlet et bredt udvalg af forskellige Quooker køkkenarmaturer.

En Quooker til dit køkken

I vores sortiment kan du finde køkkenarmaturer med kogende vand fra mærkerne GROHE og Quooker. Hvis du bare gerne vil have kogende vand direkte fra hanen, kan armaturerne fra GROHE klare arbejdet. Deres klassiske designs er stilrene og passer ind i både det moderne og traditionelle køkken. Vil du derimod gerne have mulighed for også at få vand med brus og filtreret vand, er en af Quookers modeller det perfekte match til dig.

Når du skal vælge en model fra Quooker, handler det om at afdække dit behov, og hvilket design du gerne vil have på dit armatur. Quooker Flex er for dig, der ikke vil have to haner eller ikke har plads til to. Du kan skifte mellem koldt, varmt og kogende vand med den samme hane, og så har den også en fleksibel udtræksslange. Armaturet fås i både krom og rustfri stål.

Quooker Fusion fås i enten en rund eller firkantet udgave, alt efter hvilket udtryk du vil have i køkkenet. Med sine rene linjer og stilige look passer armaturet perfekt til det moderne minimalistiske køkken. Armaturet har samme funktion som Flex, der er bare ikke en udtrækningsslange med. Fusion fås i flere forskellige farver.

Nordic-modellen fås også i både et rundt og et firkantet design. Med Nordic-modellen kan du beholde dit nuværende blandingsbatteri og blot montere denne yderst i vasken for at få kogende vand direkte fra hanen. På den måde har du adskilt koldt/varmt og kogende vand. Nordic-modellen fås også med Twintaps i både et firkantet og et rundt design. Med Twintaps får du to haner og et blandingsbatteri. Så hvis du gerne vil skifte det nuværende armatur ud og få hele Quooker-oplevelsen med, er dette et oplagt valg.

Der er altså rig mulighed for at finde dit nye Quooker køkkenarmatur her hos VVSdeluxe.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort:       og