Brusekolonne

Er det gamle brusesæt ved at kalke til og giver hårde stråler? Eller trænger du bare til noget nyt og lækkert? Har du overvejet at prøve en brusekolonne i stedet for det traditionelle brusesæt? Hos VVSdeluxe kan du finde et bredt udvalg af lækre brusekolonner, og vi er sikre på, at du også kan finde en til dit badeværelse.

Aktive filtre

5.350,00 kr.

Paffoni Light Brusekolonne med håndbruser,

Omskifteren sidder i grebet, så man let kan skifte mellem hovedbruser og håndbruser. Brusekolonnen er inkl. 1,5 m forkromet bruseslange og 300 mm hovedbruser (225 mm hovedbruser i farve krom). Stangen til hovedbruseren kan justeres op og ned, så den passer i højden. med undtagelse af mat sort. hvor håndbruseren og sidder på en vægholder i væggen.

11.520,00 kr.

Paffoni City Brusekolonne med håndbruser.

Omskifteren sidder i grebet, så man let kan skifte mellem hovedbruser og håndbruser. Brusekolonnen er inkl. 1,5 m forkromet bruseslange og håndbruser. Stangen op til hovedbruseren kan justeres op og ned, så den passer i højden.

13.330,00 kr.

Mirror brusekolonne med håndbruser, Omskifteren sidder i grebet, så man let kan skifte mellem hovedbruser og håndbruser. Brusekolonnen er inkl. 1,5 m forkromet bruseslange.

Fordele:

  • Ingen indbyggede dele i væggen
  • Alle installationer ligger bag krompanelet, hvilket betyder, at der ikke skal gøres andet end at sætte hele kolonnen op på væggen og tilslutte
  • Store økonomiske fordele, da der ikke skal laves noget inde bag væggen
9.520,00 kr.

Paffoni Syncro brusekolonne med håndbruser i krom. 

Omskifteren sidder i grebet, så man let kan skifte mellem hovedbruser og håndbruser. Brusekolonnen er inkl. 1,5 m forkromet bruseslange. Stangen op til hovedbruseren kan justeres op og ned så den passer i højden.

Viser 1-9 af 21 element(er)

Hverdagsluksus med en brusekolonne

Med en af vores brusekolonner får du ikke kun det store brusehoved, men også en almindelig håndbruser, så du nemt kan skifte mellem hoved- og håndbruser. Det giver dig mulighed for at bruge bruseren til lige det behov, du skulle have. Om du skal skylle hunden med håndbruseren efter vask, eller om du gerne vil have mest muligt ud af badoplevelsen med en hovedbruser.

En brusekolonne tilføjer dit badeværelse et strejf af luksus, og med det store brusehoved får du den helt rigtige følelse af velvære. Hovedbruseren giver en fantastisk bruseregn, og den smarte håndbruser er både nem og bekvem. En brusekolonne har flere funktioner i én, og hvis du gerne vil have lidt luksus i hverdagen, kan du med fordel vælge en brusekolonne til badeværelset.

Brusekolonner til enhver stil

I vores udvalg finder du lækre brusekolonner fra Italiens største producenter Paffoni. Alle vores brusekolonner fås med håndbruser, og fælles for alle vores produkter er den høje kvalitet. Køber du et produkt fra Paffoni, er du sikker på stilrene produkter, der holder i mange år.

Vi har brusekolonner til enhver stil, uanset om du er mere til det klassiske look eller de moderne rene og skarpe linjer. Er du mere til et retro udtryk på badeværelset, kan vi også klare det. Til et klassisk look på badeværelset kan du prøve at kigge nærmere på Paffoni Light brusekolonnen. Her får du en brusekolonne i et tidløst design med en hovedbruser, som du kender den. Det smarte ved Light-modellen er, at du har mulighed for frit at vælge den farve, der passer bedst til dit badeværelse. Det giver dig også rig mulighed for at matche brusekolonnen med en hvilken som helst stil.

Hvis du søger en brusekolonne til det moderne badeværelse, kan det være, at Paffoni Mirror brusekolonnen er noget for dig. Her får du de rene og skarpe linjer, der er kendetegnet for den moderne stil. Brusekolonnens simple design gør den også anvendelig til den minimalistiske stil. Er du mere til det retro look, vil Paffoni Belinda brusekolonnen være helt perfekt. Belinda-modellen har det rette udtryk til en retro stil, og med det på badeværelset tilføjer du rummet et strejf af nostalgi.

Hos VVSdeluxe kan du finde brusekolonner i de nyeste designs og i forskellige stile. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, der passer bedst til dit badeværelse, og med vores brede sortiment af brusekolonner kan du være helt sikker på at finde en, der passer til dig og dit badeværelse.

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort: Dankort Visa Mastercard maestro Anyday   og  mobilepay