Udendørs

Har du overvejet at få et udendørs brusearrangement? Det udendørs brusebad er populært som aldrig før, særligt til sommerhuset. Her kan du skylle sand og saltvand af, inden du træder ind i sommerhuset, og på den måde slipper du for at slæbe sand med dig alle vegne indenfor. Det sparer dig også for en masse ekstra rengøring. Hos VVSdeluxe kan du gå på opdagelse i vores udvalg af lækre udendørs brusebad og lade dig inspirere.

Filtrer efter

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

16.565,00 kr.

Væghængt udendørs brusearrangement i et gammelt, naturligt, messing retro look. Brusearrangementet er 1,52 m højt og har en 500x325 mm stor hovedbruser med antikalkdyser. Gennemsnitlig flowmængde er 8 liter i minuttet.

Den gamle naturlige messingfinish er resultatet af en speciel fremstillingsproces. Alt er håndlavet og omhyggeligt testet i vores anlæg. De typiske nuancer på overfladen skyldes en naturlig oxidationsproces af messing, hvilket giver produktet et unikt aspekt. Der medfølger fleksible, isolerede tilslutningsslanger til selve brusearrangementet. Bespændingssæt medfølger.

Se yderlige informationer i afsnit ”Teknisk information”.

14.000,00 kr.

Selvstående, udendørs brusearrangement i forkromet messing.

Brusearrangementet er inklusiv en 300 mm stor hovedbruser med antikalkdyser, håndbruser og bruseslange. Desuden medfølger der fleksible slanger og bespændingssæt. Brusearrangementet er 2,39 m højt.

Vi anbefaler at kuglehanen/ventil/aftap bliver styret inde fra huset. Tilgangen er 1/2” muffe under jordhøjde. 

Fodpladen, som vises på billedet, er ikke inkluderet.

Se yderlige informationer i afsnit ”Teknisk information”.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Det smarte ved en udendørs bruser

En udebruser er en rigtig smart tilføjelse til din have til sommerperioden. Du kender dem måske fra stranden, hvor du kan skylle sand og saltvand af dig efter en tur i havet. Med et udendørs brusearrangement i din have, vil du og familien kunne skylle jer af efter en lang dag på stranden. Så slipper du også for at skulle gøre hele huset rent efterfølgende, fordi der ligger sand overalt.

Et udendørs brusebad er ikke kun begrænset til brug efter lange dage på stranden. Med mulighed for at få både koldt og varmt vand i bruseren, kan du nemt bruge det udendørs bad som et alternativ til det på badeværelset. Om sommeren bliver badeværelset hurtigt dugget til, og der kunne det være ideelt med et udendørs arrangement, hvor du nemt kan tage bad, uden at blive helt klistret bagefter. Du kan også vælge at bruge badet efter en lang løbetur eller til at køle af efter en varm dag.

Et udendørs brusearrangement vil også være helt perfekt til dig, der har udendørs pool eller spa. Det udendørs brusebad kan her være behjælpelig for hygiejnen, fordi du nemt kan skylle skidt og snavs af, inden du går i poolen. Samtidig kan du også skylle klorvandet af efterfølgende.

Lækre udendørs brusere

I vores sortiment af udendørs brusearrangementer kan du blandt andet finde det stilrene C1 arrangement. Bruseren ligner en klassisk bruser, som du kender det fra badeværelset. Du får her både en hovedbruser, bruseslange og håndbruser, som du nemt kan bruge i sommervarmen til at blive kølet af. Denne model vil være en perfekt tilføjelse til den udendørs pool, hvor du hurtigt kan skylle skidt af inden brug og efterfølgende skylle klor af.

Hvis du vil have en mere luksuriøs løsning, kan du prøve at give modellerne fra Niagara et kig. Her kan du vælge mellem en stående eller væghængt model, alt efter hvad dit behov er. Med et brusearrangement fra Niagara kan du tilføje luksus og velvære til din dagligdag.

Er du blevet interesseret i at få et udendørs brusearrangement? Så dyk ned i vores udvalg af udendørs brusebad. Hos VVSdeluxe er vi sikre på, at du kan finde et, der passer til dine behov. Uanset om du er på udkig efter en bruser til hurtigt og nemt at blive kølet ned efter en lang løbetur, eller du bare gerne vil tage et bad under åben himmel. 

Copyright 2018 VVSdeluxe - Webdesign af Reklamehuset                                                                                   Du kan betale med disse kort:       og